Arkadaşlar merhaba , Malüm herkes aynı dertten şikayetçi. Kasamın fotoğraflarını koydum. İşlemcim bu aylarda hiç dayanamıyor . Facebook pokere bile girsem cpu %100 ü görüyor kasa patlayacak diye korkuyorum . Bilerek kasayı masamın üstüne taşıdım , klimayı açmazsam odada hiçbir şey yapamıyorum . Bana önerebileceğiniz ucuz ve kullanışlı bir ürün varmı acaba?
Sistem bilgileri :
Kasamın fotoğrafları
Arkadaşlar birde biraz araştırma yaptım bunu buldum
Satıcı bana şöyle bir bilgi verdi " bu ürünü kasanın arkasına takıyorsunuz ekran kartının oraya, bu ürün kasanın içindeki sıcak havayı alıp arka kısımdaki boşluktan kasanın dışına atarak kasanın içindeki ısınan havanın devir daim etmesini sağlıyor, " Fiyatıda 20 lira gayet ucuz. Sizce kasama uyar mı ve işe yarar mı ? Teşekkürler
bune la işe yaramaz bu
sen egzoz fanlari cikart sağlam xigmatek felan al onlardan bi hayir gelmez ayrica pc cok tozlu herşeyi cikart bi tozunu al
Dostum konuyla alakası yok ama kasaya bi ara bakım yok burdan bile çok tozlu görünüyor
Nasıl bakım yapılır diye sorsam
Donanımdan anlıyosan yap anakartı çıkar sadece üstünde işlemci olsun fanı flan çıkart neyse kasayı ıslak mendil yardımıyla sil kurula daha sonra işlemciye macun flan sür fanların tozlarını çek ekran kartı flan çok tozlu ıslak mendille sil dicem ama bozulur flan .
Önde fan takılacak yuva varsa içeriye üfleyecek şekilde bir fan takın epey faydasını görürsünüz.kasa içinde hava sirkülasyonu sağlar dolayısıyla işlemcinizin biraz daha serin çalışmasını sağlayabilir