Bildirim
Kasa için Oyun Sticker'i
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Elimde kabartmalı model marka sticker koleksiyonu var. Tam liste aşağıdaki gibidir. İsteyen varsa özelden mesaj atabilir.
https://yadi.sk/i/GYlkDjT_hgARb
https://yadi.sk/i/W32HKHDQpBLcM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 1 Eylül 2016; 10:47:13 > -
Aşırı doldurmuşsun hiç hoş durmamış birkaç tanesi kâfi. -
quote:
Orijinalden alıntı: By_KeReMM
Aşırı doldurmuşsun hiç hoş durmamış birkaç tanesi kâfi.
Aslında ilk başta sizin dediğiniz gibi yaptım bi kaç tane yapıştırmıştım ama o da çok az oldu. Kasa çok boş kaldı. Etiketler Sırıttı.
Öle olunca her yerlerine yapıştırdım. zaten Sökülebilen bişey olduğundan canım sıkıldı mı sökerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: arycanda66
quote:
Orijinalden alıntı: By_KeReMM
Aşırı doldurmuşsun hiç hoş durmamış birkaç tanesi kâfi.
Aslında ilk başta sizin dediğiniz gibi yaptım bi kaç tane yapıştırmıştım ama o da çok az oldu. Kasa çok boş kaldı. Etiketler Sırıttı.
Öle olunca her yerlerine yapıştırdım. zaten Sökülebilen bişey olduğundan canım sıkıldı mı sökerim.
Önemli olan zaten sizin gözünüzde hoş durması sürekli bakacak olan sizsiniz fikir güzel -
Hocam Stickerları nerden edindin? Ve ne kadara mal oldu? (Tanesi) -
quote:
Orijinalden alıntı: Orange Alive
Hocam Stickerları nerden edindin? Ve ne kadara mal oldu? (Tanesi)
Onu bana değil @arycanda66 ya soracaksın -
quote:
Hocam Stickerları nerden edindin? Ve ne kadara mal oldu? (Tanesi)
Hocam Elimde Mevcut Sticker Var. Bir ara internet üzerinden ilan açmıştım ama daha çok elden sattım.
Hepsinden 1 er adet 5 TL ye elden çevremdeki insanlara verdim.
Şu anda bazıları elimde yok. Kalmadı.
İstersen İlan açıp sana da gönderebilirim. -
Tanesi 5 TL'den mi? Yoksa her birinden bi tane olacak şekilde 5 TL mi? Bu arada sadeve GTA V stickerlarından istiyorum PayPal üzerinden 2 TL gönderirim. Konuşabiliriz. -
quote:
Tanesi 5 TL'den mi? Yoksa her birinden bi tane olacak şekilde 5 TL mi? Bu arada sadeve GTA V stickerlarından istiyorum PayPal üzerinden 2 TL gönderirim. Konuşabiliriz.
Yok hocam. Hepsinden birer tane olacak şekilde elden 5 TL ye veriyordum. İstediklerinizi söylerseniz bakayım elimde kaldıysa gönderirim. Adet bazında pek satma taraftarı değilim ama isterseniz Küçük boyların adedi 0.25 Kuruş (metro 2033 gibi)
Orta Boyların adedi 0.50 Kuruş, Büyük boylardan elimde kalmadı galiba crysis 3, battlefield 3 falan bitti diye biliyorum. onların fiyatı ise adedi 1 TL'dir
Saygılarımla, -
quote:
Tanesi 5 TL'den mi? Yoksa her birinden bi tane olacak şekilde 5 TL mi? Bu arada sadeve GTA V stickerlarından istiyorum PayPal üzerinden 2 TL gönderirim. Konuşabiliriz.
Bu arada kasanın üst kısmında bulunan GTA 5 En Büyük boy (A4 boyutunda) onun adedi ise 5 TL dir. -
Up -
büyük sticker çirkin durmuş ama özenle yaparsınız güzel olabilir -
Bioshock Infinite varsa alabilirim -
Pm atildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok fazla yapıştırmışsın be hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Floki46
Bioshock Infinite varsa alabilirim
Maalesef ondan yok hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Addens
Çok fazla yapıştırmışsın be hocam
Valla Hocam yarın bi gün sıkıldım mı sıcak suyla bezi ıslatıp etiketleri çıkarabilirim.
Herhangi bir iz brakma olmuyor. Şimdilik kullanıyoruz bakalım.
Sonra söküp farklı modellerden yapıştırırım. -
quote:
Arkadaşlar Buraya resim ekleyemedim. Resimler için Buyrun buradan.
Counter strike afiş varmı elinizde büyük boy olabilir poster şeklinde ? birde ufak tefek stickerlar arıyorum bol adetli ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Justice4me
quote:
Arkadaşlar Buraya resim ekleyemedim. Resimler için Buyrun buradan.
Counter strike afiş varmı elinizde büyük boy olabilir poster şeklinde ? birde ufak tefek stickerlar arıyorum bol adetli ?
Hocam elimde Counter Strike Büyük Boy yok. Aşağıda linkte bulunan resimden 2 adet sticker var.
Boyutu ise A4 Kağıdının yarısı kadar.
Adet Fiyatı: 1.5 TL
http://imgim.com/counter-strike-global-offensive-14747-1920x1200.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 6 Ağustos 2014; 21:21:02 >
Benzer içerikler
- porçöz ile radyatör temizliği
- kloroform eczanede bulunur mu
- cpu opt nedir
- sıcak hava yukarı mı çıkar
- perçin nasıl sökülür
- overclock nasıl yapılır
- undervolt nedir
- sıvı metal macun
- termal macun önerisi
- laptop soğutucu öneri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X