Şimdi Ara

kasa mod yorumlarınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: bey.zade

arkadaşlar yorumlarınız için teşk.ederim ama ben çok fazla maliyetle kasa modu yapmak istemiyorum
    o fanları boyadım ama led takamadım nedeni hem kablo trafiği hemde çok enerji kaybı olacaktı
    8cm renkli fanı kaçı aldığımı tahmin edemezsiniz 4,00 ytl
    ama vatanda ve mavide 11 ytl
    ben 12cm renkli fanı 8,00 ytl aldım yine başka sitede 21 ytl
    birde uv kablosu benim elektirk bandımdan daha kaba duruyor :)
    bide plexi kesileydi hayırlısı ile

Enerji kaybı dediğin şey şu,4 tane Led toplamda 0.3W güç çeker.Bu mu yani aşırı enerji kaybı?Etmeyin...

Ayrıca,o elektrik bandını kabloya güzelce yapıştırdın da o bantları ilerde çıkartmak zorunda kalacaksın ve kabloda tüm bu yapışkan maddesi aynen kalacak,ondan sonra psu kabloları her türlü pisliği pasağı tutucak.

Keşke hiç yapmasaydın diyorum.

Ayırca lütfen,2 fan 1 neon takmayla Kasa Modifiye konusu açmayın.Lütfen...

Çokk haklısın bence sadece fikir almak için açın konuları bence mod diye açmayalım

• ilk başlangıç için guzel ama kabloların bant ları cıkartınca yapısık olacak malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

yan kapagi kesip plexi yaparsan olur..
    Tamami plexi hos olmamis bence

orda pleximi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeNoM

eline sağlık güzel olmuş ben bi fikir vermek istiyorum şu öndeki gri çerçeveyi siyah yapsan çok güzel olur çok basit ama çok değişik durur kasan iyi çalışmalar.

o şekil duruyo be kardesım metal kısmı dıyorsun o kasaya bı hava katıyo bendede aynı kasa var ben kendımınkını boyamam meselaa kasa ıcı cok guzel valla yaa bıtek kablo gözukmuyor bende suan, sende ıyı toparlıyabılırsın yan kapak boşluklarında hafıf bı pay var sokustur kabloları oraya taaamam
    kardesım kolay gelsın devamını beklıyoruzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 27 Şubat 2008; 12:14:27 >
  • al hortumu boya uvye gecır ustune hazır bantla yuvarlatmıssın kolayca gecıverır :D
  • neden bütün kasaları abajura çevirmeye çalışmak gibi bir yaklaşım var anlayabilmiş değilim, arkadaşım yanlış anlama lafım sana değil genel eğilim bu yönde, yani kasanın içini ışıklarla donatınca modding olur tarzı yaklaşımı benimseyemedim bir türlü ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperorkhan

neden bütün kasaları abajura çevirmeye çalışmak gibi bir yaklaşım var anlayabilmiş değilim, arkadaşım yanlış anlama lafım sana değil genel eğilim bu yönde, yani kasanın içini ışıklarla donatınca modding olur tarzı yaklaşımı benimseyemedim bir türlü ben.

ben aslında bu işlere uzağım baktım millet böle takılıyor benimde bilgisayar dükkanım var böle bi kasa yapıyım bakıyım dedim hepsi bu aslında
    ordaki ışığın bilgisayara bi faydası yok sadece ortamı biraz değiştiriyor hepsi bu zevk meselesi yani daha doğrusu parası olana harcama işi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: ULTİMATE.TEAM

DAHA YENİ OLDUGUN BELLİ AMA YİNEDE GÜZEL BİRAZ DA UV ÜRÜNLER KULLAN DAHA İYİ GÖRÜNTÜ VERİR.

Ha sen profesyonelsin yani...

ya insanlar bi takmışlar profesyonelliğe arkadaşım burda profesyonel olmak gibi kaide yok hele bilişim sektöründe profesyenellik hiç yok
    lütfen yorum dışına çıkmayalım
    burada yapılanın iyi veya kötülüğü bi tarafa sana bişi kazandırmaz ki yorum bana kazandırır :)

• harika olmuş elinize sağlık
  • gercekten acemıce olmus dıyebılırım hocam baska acıklaması olmaz elestırılcek bırsey bulamıyorum ama yapılıs gosterılmemıs bence hazır kasalardan ve yaratıcılık yok
  • Arkadaşım çok sıradan olmuş. Bu kasadaki ışıklar ses duyarlı yanıp sönseydi daha iyi olurdu. Mesela;

http://www.youtube.com/watch?v=YntPDJu5pLE&feature=related

Arkadaşlar modifiye görün kendinize.
  • Ellerinize Sağlık Güzel Çalışma Olmuş
  • Ellerinize Sağlık Güzel Çalışma Olmuş
  • eline sağlık güzel bir çalışma olmuş
  • devamını bekleriz, güzel çalışma olmuş eline sağlık.
  • Plexiye o yazıları ve şekilleri nasıl yaptınız? Sıcak silikon sıkılarak yapılmış gibi gözüküyor, yoksa kazıdınız mı?
  • fena değil
  • güzel olmuş ellerine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.