Şimdi Ara

'Kasa Modifiye' Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar... Arkadaşlar bilgisayar bileşenlerimin bazılarını değiştirmeye karar verdim ve bunların başında da kasa geliyor... Bu başlığı gördükten sonra da yeni bir kasa almak ve güzel bir modifikasyon yapmak istedim... Bu konuda da fazla bilgim olmadığı için gerek kasa seçimi gerekse fanlar, kablolar vs. gibi ayrıntıların seçiminde ve toplanmasında bilgisi olan ve yardımcı olmak isteyen "Ankara" içinde oturan arkadaşlar lütfen mesaj atsınlar... Cevaplarınızı bekliyorum... Saygılar...

• kardeş modlanacak bi kasa arıyorsan feel ve coolermaster'dan şaşma derim.bende her iki markadanda var ve tam modifiyelik kasalar(çoğu modeli,Feel Hurricane 1 ve CoolerMaster AMMO533)...

fanlar içinse coolermaster,Xilence yada Artric Cooling markaları ilk tercihin olsun...
    kablo toplama kitlerini firebal.net yada forumdaki bmurat07 arkadaşımızdan temin edebilirsin...yada bazı elektronikçilerde bulabileceğin spiral şeffaf kablo toplayıcı ile yapabilirsin...

SANA ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN
  • Cevap için teşekkür ederim. Parçaları toplamaya başlayayım o zaman. Umarım topladıktan sonra montajda da bir sorun yaşamam. Bu ilk denemem ve umarım sorunsuz olur. Tekrar teşekkürler. Saygılar...
  • önemli değil kardeşim...ama ilk denemen olacaksa pahalı kasa almaya kalkma...dandik bi kasada kesim,boyama işlemleri yap...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.