ucuz bir kasaya ihtiyacım var ama ne alacağıma karar veremedim. işlemcim p4 3.0 en ucuz ve en iyisi hangisi?
Asus ta 250
mustifunny kardeş asağıda biyerlerde arama kutucuğu olcak oraya yaz gecenin bu vaktinde bile yüzlerce kasa yorumu bulabilrsin! aratmadan önce yukarıdan tarihi son 365 gün yaparsan binlerce kasa yorumu bulabilirsin! ukalalık etmek için yazmadım belki acil lazımdır die yazdım, kırılmayasın!
quote:
Orjinalden alıntı: mustifunny
ucuz bir kasaya ihtiyacım var ama ne alacağıma karar veremedim. işlemcim p4 3.0 en ucuz ve en iyisi hangisi?
sağol ufuk kardeş. acildi biraz kusura bakma. yarın arkadaşa topucaz da
Asus TA 250 güzel bir kasa.Daha ucuz bir model ararsanız Aopen ES50A-04(300 Watt) 45$+kdv civarı bir fiyata satılıyor.
gerçek 300watt birtane al. görünüşüne güvenme
Bence Ucuz bir kasa alma p4 3,0 Islemcin var Yazık Olur PSU Kalitesiz cıkıyor genelde ucuz kasalarda Sana önerim Aopen H600B Alman 72$ Civarında..
Aslında PSU suna göre normal onun fiyatı Aopen h600B lerde psu ya göre fiyat benimki 300watt psu o yuzden 72$ a almıstım bu senin verdigin linkteki 400 watt
pcdepo.com da asus kasalar ucuz bayağı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme