Şimdi Ara

Kasa önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben gtx 750 ti ekran kartını almayı düşünüyorum bu konu hakkında çok bilgim olmadığı için bu karta güzelce uyacak kasa önerirmisiniz. Bir diğer olarak da işlemci ve ekran kartını aldıktan sonra ayrıyeten anakart da almak zorunlu değil mi? dediğim gibi çok anlamıyorum bu konulardan. Şimdiden teşekkürler

• Kasa öneririz fakat ne yapacağını ve bütçenin ne kadar olduğunu bilmiyoruz. Yeni bir pc mi toplayacaksınız ? Toplayacaksanız bütçeniz ne kadar ? Yoksa sisteminizde değişikler mi yapacaksınız ? Sadece ekran kartını takacaksınız kasaya gerek yok. Anakartınızı güç kaynağınızın kaç w verdiğini yazarsanız yardımcı oluruz. Biraz daha detaylı anlatın lütfen. Biz de robot değiliz yani tahmin edemeyiz öyle şeyleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanfg112 F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bütçe belirtirsen ve mevcut sistemini mi yenileyeceksin yoksa yeni bir sistem mi alacaksın bunu belirtirsen daha iyi yardımcı olunur :)
  • Bütçe?
  • Yeni pc topluyorum arkadaşlar bütce 1400-1500 civarı şuanda aklımda gtx750 ti ve intel i5 var. Ve anakart hakkında da çok bilgim yok.
  • R9 280 i3 4160 al dengeli olsun gtx750ti ile i5 bence mantıksız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kasa önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadPiggie -- 6 Ağustos 2015; 0:59:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.