Zalman z11 plus yada z12 plus alabilirsin kardeşim ikiside mükemmel kasa şekli şemalı hangisi hoşuna gidiyorsa birini seçebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: boomer347 quote:Orijinalden alıntı: snop02 kespırla işin zor walla arkadaşım Uzun bi maratonun başında olabilirsin... not:resimde e.kartının üzeri aşırı tozlu gibi geldi bana Daha önce 1 kere yapmıştı bataryayı söktüm düzelmişti.. Yalnış görmedin baya tozlu. Kurtulcam inş yeni kasam gelince. Parayı yeni harcadık casper masrafı çıkmaz inşallah Çıkar çıkar. Çıkmasa bile çıkartır o firma. < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: hayrikoc61 quote:Orijinalden alıntı: boomer347 quote:Orijinalden alıntı: snop02 kespırla işin zor walla arkadaşım Uzun bi maratonun başında olabilirsin... not:resimde e.kartının üzeri aşırı tozlu gibi geldi bana Daha önce 1 kere yapmıştı bataryayı söktüm düzelmişti.. Yalnış görmedin baya tozlu. Kurtulcam inş yeni kasam gelince. Parayı yeni harcadık casper masrafı çıkmaz inşallah Çıkar çıkar. Çıkmasa bile çıkartır o firma. bakıcaz bakalım 2 gündür serviste