allah kahretsin artık ya her kasa forumunda vento gormekten bıktım usandım.
tamam kardesim vento almısın ama herkese gostermekten bıkmadınmı.Sadece vento yazsan yetmiyormu
bu ne gorgusuzluktur ya
herkes asus vento kasaya o kadar parayı veremez parası çok olan onu alsın..gerçi ben param çok olsada almam tip denen bişi yok kasada asus ta 250 kasa bile ondan daha güzel bana göre..dart wader in kaskına benziyor bu vento
Yahu Tuvnera en sonunda bana bu kasadan aldırtacaksın, rüyama falan girmeye başladı bu yaratık. Ultra şekilli birşey Çekmişsin yanına diana hoperlörleri ortam misss
.....
Dostum sanada tavsiyem 20-25$ bir kasa al,,, içine 80-90 lık kaliteli bir psu koy, bak keyfine
quote:
Orjinalden alıntı: | Spooky | Dostum sanada tavsiyem 20-25$ bir kasa al,,, içine 80-90 lık kaliteli bir psu koy, bak keyfine
Murat 131 in içine Lombargdini motoru koy demek daha mantıklı.
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orjinalden alıntı: | Spooky | Dostum sanada tavsiyem 20-25$ bir kasa al,,, içine 80-90 lık kaliteli bir psu koy, bak keyfine
ah be kardesim.bos bos cvp lar yazmaktan ve gereksiz msj kirliligi yapmaktan baska bi işin yokmu su forumda
Bir de senin gibi sazanlarla eğlenmeyi saymazsak yok denebilir..
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Şekilli ucuz bir kasanın içine güzel kaliteli bir psu koymak bence en güzeli, ben sistemime bir kamyon para dökeceğim ama onu kötü güç kaynağına emanet edeceğim, olmaz... Yine de tabi kişinin kendi kararıdır nihayetinde...
saolun arkadşlar.ama ben ewerest i ısı göstergesi olduğu için tercih etmiştim.bide bu her 400w yazan gerçek 400w olmuyomu.
quote:
Orjinalden alıntı: yaww
saolun arkadşlar.ama ben ewerest i ısı göstergesi olduğu için tercih etmiştim.bide bu her 400w yazan gerçek 400w olmuyomu.
Cooler Master da da var kardeş
vento
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme