Şimdi Ara

kasa önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    epox 9npa+ultra
    twinmos 2*512 dual
    120gb samsung sata2 ncq
    sappihare x800gto 256mb
    arkadşlar bu sisteme kaç w ve hangi kasayı önerirsiniz.ben bunu düşünüyorum amahttp://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?s=oQfnQzAnKiMl4CheYoOz6uoxJ9nBbt&no=75 burda 300w yazıyo burda ise http://www.tekmarshop.com/urunDetay.asp?urunID=1985&gID=21&menuID=4 400w yazıo. o/c yapılacak. kasa 40-50 usd arası olursa iyi olur....

• aopen h600b28 guclu bir kasa onu oneririm.
  • bence şoole hoş gorunumlu 20-25 dolarlık bi kasa al,buna ayrıca bide 60 dolara filan 400watt gerçek güç kaynagı al..
  • Aopen ES50A-34
    Foxconn TLA 570 A veya B
    Foxconn TH-230
  •  kasa önerisi
  • bu iğrenç görünümlü kasayi gormekten bıktım yaaa
  • Bu bir kasa mı yoksa garip şekilli bir kafanın motosiklet kaskı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kasa önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allah kahretsin artık ya her kasa forumunda vento gormekten bıktım usandım.

tamam kardesim vento almısın ama herkese gostermekten bıkmadınmı.Sadece vento yazsan yetmiyormu

bu ne gorgusuzluktur ya
  • herkes asus vento kasaya o kadar parayı veremez parası çok olan onu alsın..gerçi ben param çok olsada almam tip denen bişi yok kasada asus ta 250 kasa bile ondan daha güzel bana göre..dart wader in kaskına benziyor bu vento
  • Yahu Tuvnera en sonunda bana bu kasadan aldırtacaksın, rüyama falan girmeye başladı bu yaratık. Ultra şekilli birşey Çekmişsin yanına diana hoperlörleri ortam misss

.....

Dostum sanada tavsiyem 20-25$ bir kasa al,,, içine 80-90 lık kaliteli bir psu koy, bak keyfine
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |
    Dostum sanada tavsiyem 20-25$ bir kasa al,,, içine 80-90 lık kaliteli bir psu koy, bak keyfine

Murat 131 in içine Lombargdini motoru koy demek daha mantıklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

ah be kardesim.bos bos cvp lar yazmaktan ve gereksiz msj kirliligi yapmaktan baska bi işin yokmu su forumda
  • Bir de senin gibi sazanlarla eğlenmeyi saymazsak yok denebilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Şekilli ucuz bir kasanın içine güzel kaliteli bir psu koymak bence en güzeli, ben sistemime bir kamyon para dökeceğim ama onu kötü güç kaynağına emanet edeceğim, olmaz... Yine de tabi kişinin kendi kararıdır nihayetinde...

• saolun arkadşlar.ama ben ewerest i ısı göstergesi olduğu için tercih etmiştim.bide bu her 400w yazan gerçek 400w olmuyomu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaww

saolun arkadşlar.ama ben ewerest i ısı göstergesi olduğu için tercih etmiştim.bide bu her 400w yazan gerçek 400w olmuyomu.

Cooler Master da da var kardeş

kasa önerisi
  • vento
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.