Bildirim
Kasa-psu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Carbide 300r var 650w 80+.Ama dahada çıkarım diyorsan 400r var.Dahada çıkarım dersen 780t+evga g2 750w öneririm.
XIGMATEK SHOCKWAVE VEKTOR 80PLUS 750W veya XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 17 Kasım 2014; 17:26:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: creative13
XIGMATEK SHOCKWAVE VEKTOR 80PLUS 750W veya XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W
+ olarak bu kasaya arkasına egsoz fan ilavesi ile alınabilir, psu'su da gayet kalitelidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: creative13
@varonil
Arkadaşın yazdığı iki kasa da güzel, Assasin'i kullanıyorum, SHOCKWAVE yeni bir ürün olup ikisini de mağazada gör beğendiğin birini al. -
Teşekkürler arkadaşlar öneriler için.assasin in technopat kasa montaj videosunda çok kolay yamulup bukuldugu görülüyor o yüzden istemedim fiyat iyi olmasına rağmen.
Shockwave i çok begendim de hava akışından emin olamadım.eğer hava akışı iyi diyorsanız sipariş geçeyim;)
ximatekin kasalarında genelde hava sirkülasyonu iyidir kötü kasasını duymadım -
Şimdi bi vizem var şunu atlatayim akşam eve geçince siparişi geceyim öyleyse:) teşekkür ettim tekrar
quote:
Orijinalden alıntı: varonil
Teşekkürler arkadaşlar öneriler için.assasin in technopat kasa montaj videosunda çok kolay yamulup bukuldugu görülüyor o yüzden istemedim fiyat iyi olmasına rağmen.
Shockwave i çok begendim de hava akışından emin olamadım.eğer hava akışı iyi diyorsanız sipariş geçeyim;)
1 yıldır kullanıyorum, yamulup büküldüğünü görmedim.Saçı ince ama bir sıkıntı yok. Kasa da egzoz dahil 8 fan yuvası var. Hava akışı sorunsuz. Mağazada görüp almanızı öneririm. Bu arada SHOCKWAVE VEKTOR de kasa penceresi yok. Yan kapak ta 2 fan yuvası var. -
Front Fan : 2 x 120mm fans optional (preinstalled one 120mm Blue LED fan)
Rear Fan : 1 x 120mm/80mm Fan (optional)
Side Fan : 2 x 120/140mm fans optional
Top Fan : 2 x 120/140mm fans optional
Bottom Fan : 1 x 120mm fan optional
Kasa dediğim gibi tek fanla geliyor, arkaya egsoz 12cm'lik bir fan ilavesi ile ilk etapta yeterli hava akışını sağlarsın, üst ve yana da 14cm desteği var, 14cm'lik fan takarsın ilerleyen zamanlar da.
http://www.xigmatek.com/product.php?productid=230 -
THERMALTAKE SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 650W GÜÇ KAYNAĞI - 219TL
ZALMAN Z9 PLUS MidT ATX SİYAH KASA - 182Tl
Istersen ayni guc kaynagi olan fab raideri al. 20 tl ordan tasarruf edersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X