Arkadaşlar INCEHESAPtan almıştım fakat gruplarda özelikle psu mun cok kalitesiz olduğunu sistemi yakabilecegi söylendi simdi napmaliyim yeni psu mu almam mantikli yoksa onerebiliceginiz bir kasa varmidir 1000 tl ye kadar alabilirim ama fiyat performans olsun.Tesekkurler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kasa Psu Acilll
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kullanın gitsin.neticede 2 yıl garantiniz var.
İs PSU ya kalırsa "kendim almıs olsam" ne Anakartı,Ne SSD di, Ne kasası icime siner.Onun dısında Ekran kartı demode olmus bir Ekran kartı 8GB 2060 Super ler varken gidip 6Gb Duz 2060 ları koyuyorlar.
Hicbirseye dokunmayın kullanın gitsin.Sorun olursa verin aldıgınız yere yalnız 3600 ısınır bir Scynthe Fuma 2 alın derim 600TL ye...Ya da Dark Freezer X128 Alabilirsiniz 380 civarına...
-
kasaya sigarmi acaba nasil kule tipi soğutma alayim sizce forumda okudum göz gezdirdim biraz karışık geldi ben sadece lol oynicam zaten ama tabi günlük 10-12 saat acik kalir pc isinirmi cok acaba siz bana yazin olmassa alayim bu arada garanti kesin karsilarmi psu dan kaynakli sistem birsey olursa bilginiz varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X