Şimdi Ara

Kasa psu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sisteme kaç w lik bi kasa lazım.
     Kasa psu önerisi

ben xıgmatek ve corsair arasında kaldım ama biri 600w biri 550 w, 550 w psu yetermi bu sisteme

corsaır
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-200r-550w-midt-atx-siyah-kasa-8877.html

xıgmatek
    http://www.vatanbilgisayar.com/asgard-382-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa.html

veya bunlar;

http://www.vatanbilgisayar.com/z5-plus-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html#genel-bakis
    http://www.vatanbilgisayar.com/raider-serisi-80plus-550w-guc-kaynagi.html

ekran kartında 500w yazıor ama bilemedim bi yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synda9735 -- 9 Kasım 2014; 18:49:20 >

• up
  • up
  • Synda9735 kullanıcısına yanıt
    en güzeli sana attıklarım yani Z5 + FSP raider.
  • Corsair 200r veya yazdığın ikilidem birini alabilirsin.Sevdiğin kasa hangisiyse onu seçebilirsin yeterli gelecektirikisi. De

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/cooler-master-cm-k380-rc-k380-kwa600-tr-600w-usb-ses-pencereli--siyah-kasa.aspx

Bunuda düşünebilirsin fiyat olarakta baya uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi kasayı alırsan al içi gözüken olsun , sonra pişman olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartına okadar para vermene gerek yok.anakartın ddr3 , ram ddr3 destekli.Ama aldığın ekran kartı GDDR5 ?.Tabi üstadlar daha iyi bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabataslak

ekran kartına okadar para vermene gerek yok.anakartın ddr3 , ram ddr3 destekli.Ama aldığın ekran kartı GDDR5 ?.Tabi üstadlar daha iyi bilir.

Sistemi toplarken konuştuk zaten ki ddr4 anakartlar piyasaya yeni sürüldü 700 lira uyuyor olması lazım çünkü bu ekran kartını tavsiye ettiler ddr5 anakart yok zaten

• psu olarak Seasonic M12II-750 80+ Bronze 750W ı al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Yok kardeş corsair alacam zalmanda USB 3 portu yokmuş önde

ekran kartına okadar para vermene gerek olmadığını söylemek istiyorum.Ama para senin......bende 9500GT var oyunları oynuyorum.6 sene oldu alalı.
    Aldığın kartın fiyatı 1 sene sonra yarı yarıya düşecek.
  • quote:

ekran kartına okadar para vermene gerek olmadığını söylemek istiyorum.Ama para senin......bende 9500GT var oyunları oynuyorum.6 sene oldu alalı.

Oyun bilgisayarı toplarken en önemli ve en çok para yatırılan bileşen ekran kartı değilmidir benmi yanlış biliyorum yeni nesil oyunları oynamadıktan sonra ne ise yaricak oyun bilgisayari olmasının (yanlış anlama sadece konuşulanları yazıyorum)

• quote:

Hocam ben 430 liraya 3 sene önce hd6950 aldım şu anki 300 liralıklardan 2 kat daha hızlı gddr ayrı ddr ayrı

• Toplam bütçen ne kadar kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synda9735

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Yok kardeş corsair alacam zalmanda USB 3 portu yokmuş önde

var kardeş vatan yazmamış.

dümdüz şekilsiz bir kasa alacağıma hem daha güzel gözüken bir kasa + 80+ bir psu sahibi olurdum ben olsam.

Kasa psu önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Kasım 2014; 3:29:19 >

Hocam corsair alın kalitesin harika ürün alırsanız sizde mumnun kalacaksanız
  • herkes söylediğimi kendi bakış açısından algılıyor.ben 100 tl lik veya 150 tl lik ekran kartı alın demiyorum ki.mesela siz oynayamadığınız oyun var mı?
    arkadaş 500 küsüre ekran kartı alıyor.oda indirimde.300 tl sizinki gibi ekran kartıda alabilir.200-250 tl cebinde olur.Diğer parçalara para kalır.
  • quote:

herkes söylediğimi kendi bakış açısından algılıyor.ben 100 tl lik veya 150 tl lik ekran kartı alın demiyorum ki.mesela siz oynayamadığınız oyun var mı?
    arkadaş 500 küsüre ekran kartı alıyor.oda indirimde.300 tl sizinki gibi ekran kartıda alabilir.200-250 tl cebinde olur.Diğer parçalara para kalır.

Aslında geleceğe yatırım gibi düşünmek gerekiyor şimdi benim ekran kartı ile oynayamadığım oyun yok bu demek değildir ki gelecek tüm oyunları oynayacağım indirimi yakalarsa 500lük almalı bence siz de Haklısınız bir ekran kartına bu kadar para verilmez diye insan doyumsuz olunca 2500 liralık ekran kartından 4 tane de alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: !to live is to die!

quote:

herkes söylediğimi kendi bakış açısından algılıyor.ben 100 tl lik veya 150 tl lik ekran kartı alın demiyorum ki.mesela siz oynayamadığınız oyun var mı?

Aslında geleceğe yatırım gibi düşünmek gerekiyor şimdi benim ekran kartı ile oynayamadığım oyun yok bu demek değildir ki gelecek tüm oyunları oynayacağım indirimi yakalarsa 500lük almalı bence siz de Haklısınız bir ekran kartına bu kadar para verilmez diye insan doyumsuz olunca 2500 liralık ekran kartından 4 tane de alıyor

Değişik fikirlerin olması güzel.Bu foruma renk katar.İlla benim dediğim doğrudur diye karşı tarafa dayatılması hoş olmaz.Beni anlamaya çalışmışınız.Teşekkür ederim.
    Netice itibariyle arkadaşımızın maddi imkanı var.O ekran kartını da almak istiyor.Mutluda olacak.Sistemi hayırlı olsun.Kafaları fazla bulandırmamak lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.