Şimdi Ara

Kasa ramleri tanımıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmış olduğum makineye geçen gün kingston 4gb ram aldık ancak ne yaparsak yapalım hiç bir şekilde kasa makinedeki ramleri tanımadı. Malesef anakartımız esonic diye daha önce duymadığımız bir marka. Tedarikçisine telefon açıp durumu sorduğumuzda makinenin ram seçebildiğini bu yüzden her rami desteklemeyeceğini söyledi. Emin olduğumuz bir şey var ki o da tek 8gb rami desteklemediği yönünde 4+4 şeklinde destekliyor..

Kasadan çıkan ramler şunlar:

Kasa ramleri tanımıyor.Kasa ramleri tanımıyor.

bu ramlerin piyasada yüzde yüz aynılarını da bulamadığım için yeni ram alıp uymama ihtimaline karşı riske girmek istemiyorum.

Acaba fotoğraflarını attığım ram ile eşdeğer özelliklere sahip 1333 mhz ddr3 4gb ram tavsiyesi olarak tavsiye edeceğiniz farklı bir ram markası var mı ? Varsa ne olabilir ? Teşekkürler..

• Bu marka Ram i hiç bilmiyorum. İnternet sitesinde bu modelin CL değeri 9. Yine aynı CL değeri olan bir ram denemek faydalı olabilir. Aldığınız kingston ramin bilgileri nedir paylaşırsan daha sağlıklı olacaktır. Bios ayarlarında da ram modülü ayar menüsü olabilir bir kontrol etmen iyi olur.

Masrafsız olması açısından çevrenizde eski kasası olan varsa oradaki ramleri deneyebilirsin. Yada eski üretim ram olduğundan sıfırı pahalıdır. 2. el ürün satın bilgisayarcılarda deneyip almanda fayda var.
  • Lanet esonuc bilirim hala kullaniyorum ama benimki 8gb (2x4) destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desxz -- 13 Mart 2020; 13:18:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gösterdiğin ram 2 gb yalnız anakartın 1 slotu kaç gb ram destekliyor onu iyice öğrenmek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.