Şimdi Ara

kasa seçiminde yardım pls...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ECS A780GM-A 5200 MT Black Series 1066MHz DDR2 AM2+ SOKET 940 HDMI ANAKART
    AMD ATHLON 64 X2 DUAL 4200+ 2.2GHz (SOKET 940) KUTULU İŞLEMCİ ADO4200CUBOX
    SEAGATE 250GB 7200RPM 16MB NCQ SATA2 SABİT DİSK
    (2 adet) KINGSTON 1024MB 800MHZ DDR2 MEMORY KVR800D2N5/1G

Bu sistemi almayı artık kafama koydum ama kafamda bi soru işareti var oda kasa secimi su anda bu sistemi 300-350 wattlık bir kasa rahatlıkla tasıyabilir diye dusunuyorum ama anakartın uzerinde hd3200 chipsetli bi ekran kartı var ve ilerde pcı dan baska bi ekran kartı taktığımda buyuk ıhtımalle bu güç az gelecek...

bütcemde sınırlı olduğu için su an 80-90 ytl arası bir parayı kasaya ayırmayı dusunuyorum. İlerde kasaya yenı bı psu aldığımda kasanında buna uygun soğutma kapsitesi ve kalitesi olması gerekıyor...

sizden ricam bana belirttiğim fiyatlarda ve kalitede bi kasa önerebilrmisiniz?

şimdiden cevap veren arkadaslara tesekkurler...

• hocam dediğin gibi 300-350 watt kasa rahatça yeter. gerçek 400watt a sahip hemen her kasay alabilirsin. ekran kartı yazmamışsınız sanıırm o anakartlarda onboard var.

ayrıca konu hatalı yerde kasa bölümünde konu açsan daha rahat edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 8 Nisan 2008; 3:14:22 >
  • gigabyte 460 wattlık 85 usd bunu alabilirsin

350 watta işini görür ilerde bir şey takarsın diye 460wattlığı öneriyorum
  • ben baktım ama 85 dolar civarında bulamadım acaba nerden temın edebilirim bu fiyata?

(cevap veren arkadaslara tesekkurler)
  • arkadaslar yardımlarınız bekliyorum yok mu yardım edecek birisi?
  • FSP BLUESTORM II 500W Sessiz PCI-E 1adet 8pin,1adet 6pin Kutulu 81,99 $ +KDV ye bu war

http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm

tabi bu parayı harcayacaksan. ama ileride fazladan bir ek yapmayacaksanız gereksiz olur bu parayı yemek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.