Şimdi Ara

KASA - Sıvı Soğutma Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime sistem topluyorum yavaş yavaş parça alıyorum şuan için aldıklarım şunlar;

ANAKART: MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) 4x M.2 USB 3.2 HDMI DP 2.5G LAN AMD WIFI 6E RGB ATX Anakart

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci

PSU: MSI PSU MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ GOLD POWER SUPPLY

SSD: Samsung 990 PRO PCIe 4.0 M.2, 2 TB SSD, 7.450 MB/sn Okuma, 6.900 MB/sn Yazma , ‎ MZ-V9P2T0BW

RAM: Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 AMD EXPO DDR5 Ram (CMH32GX5M2B6000Z30K)

Ekran Kartı: RTX 4070 TI SUPER

Kasa ve Sıvı Soğutma öneriside bulunmanızı isteyecektim. Sıvı Soğutma olarak 3 fanlı 360MM istiyorum kasayıda ona göre hatta bir kaç sıvı soğutma baktım sizce şunlar iyi mi;

1. DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

2. Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu

3. CORSAIR H150 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu

Şimdiden önerileriniz için çok teşekkürler.

• www.incehesap.com
    Lian Li Galahad II Trinity Performance 360mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2P36W.01) - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/lian-li-galahad-ii-trinity-performance-360mm-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-g89-ga2p36w-01-fiyati-70073
  • craptastic kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim önerin için usta. Benim yazdıklarımdan farkı nedir çok anlamadığım için soruyorum arada 2 kat fiyar farkı var o yüzden birde bir arkadaşımız şunu önermişti ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwixT -- 4 Aralık 2024; 20:30:0 >

• Bütçeniz ne kadar? Bir de kasada nasıl bir tarz arıyorsunuz? Mesela NZXT H6 Flow gibi içini gösteren bir kasa mı? Coolermaster TD500 V2 gibi standart bir kasa mı? Antec p20c gibi ışıksız sade ama işini yapan bir kasa mı?

Sıvı soğutmada arctic liquid serisini tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle görüntüye çok önem veren biri değilim. benim için soğutma/havalandırma sistemi iyi olan, kablolama düzeneği iyi olan bir kasa yeterli. Arkadaşlar akvaryum kasa falan al diyorlar ama9 10 bin tl verip sırf her yere görünüyor diye almak benim için saçma. görüntüsü makul seviyede, performansı üst seviyede olsun yeterlidir

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Arctic Liquid Freezer III 360 düşünüyordum bende buna uygun bir kasa varmıdır biraz fazla kalın diyorlar diğerlerine göre

• Bu olabilir. Phanteks, üst kısımda 60 mm boşluk olduğunu belirtmiş. Arctic liquid freezer sığacaktır.
    tom's hardware
    Hands-On with Phanteks' XT Pro Ultra PC case: Modern features with lots of airflow and RGB out of the box
    https://www.tomshardware.com/pc-components/pc-cases/hands-on-with-phanteks-xt-pro-ultra-pc-case-modern-budget-case-with-lots-of-airflow-and-rgb-out-of-the-box

3800 TL
    inventus
    PHANTEKS XT PRO ULTRA Black PH-XT523P1_DBK01, ATX Tempered Glass 4x140mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasa - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=15838

4459 TL
    https://www.incehesap.com/xpg-invader-x-argb-temperli-cam-usb-3-2-atx-siyah-mid-tower-gaming-oyuncu-kasa-invaderxmtwof-bkcww-fiyati-74958/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Teşekkür ederim değerli öneriniz için. Phanteks kasası için power supply kısmına sığacak mı benim aldığım tam anlayamadım fotoğrafa bakınca küçük duruyor o yüzden.

2. attığınız invader içinde aynı sorularım geçerli hem power supply hemde sıvı soğutma. şık duruyor ama dediğim gibi ikisi arasında performans farkı yoksa invader daha iyi geldi gözüme ama galiba Phanteks'in fanları 140mm invader 120mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwixT -- 4 Aralık 2024; 23:8:59 >

• Psu için 270 mm vermiş, MSI A1000g 150mm.

üzüldüm şuan :/ peki bunlara uygun önerebileceğiniz başka bir kasa var mı

• www.incehesap.com
    NZXT H Series H7 Flow (2024) RGB CM-H72FW-R1 ATX Beyaz Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/nzxt-h-series-h7-flow-2024-cm-h72fw-r1-atx-beyaz-mid-tower-gaming-oyuncu-kasa-fiyati-74328
  • TwixT kullanıcısına yanıt
    Sigmasina mi uzuldun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwixT kullanıcısına yanıt

A1000G psu sığar, arkada 12 cm yer kalıyor. Harddisk için ufak bir yer koymuşlar ama çok engel olmaz.

• pardon ben yanlış anlamışım sığmayacak sandım  

Emeklerinize sağlık teşekkür ederim önerileriniz için invader yada phanteks xt arasında seçim yapacağım artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.