Pc Kasam Oldukça Eski Fakat Üzerine Bir Dönem Çalısmalar. Yapmıstım. Şimdi Anakartını Değiştirdim. İşlemcisi Kötü : İntel Pentiyum 4 3.00GHZ
Çok Fazla Isınıyor Pc Açılırken Sıcaklıgı 50 Derece Kasa Kapakları Açık Harici 3 Tane Fan Bagladım Tam İşlemciinin Üstüne Pc 'de Asırı Derecede Kasma Var. Bunlar Sıcaklıktan Olabilirmi ?
Bilgisayarında arka planda çalışan gereksiz programlar yada virüs ve trojanlar olabilir. İyi bir virüs programı ile bilgisayarını komple tarat.
Virüs Yok Hocam. Komple Pc'i Formatladım Arkaplanda Hiç Program Yok.
Sadece Evereset + Google Crom
Kasaya direk bağlamışsın fanları. Biraz düşün düzenli bir hava akımı oluştur. Etkileyecektir
1 arkaya dogru 1i yukarı 1ı ıcerı uflesın hava akımı olusur
Teşekkürler. Deniyorum. Önce Bir Büyük Fan Var. Arkada Fan Yok İşlemcinin Üstündeki Fandan 5 Cm Uzaklıkta 3 Tane Yan Yana Fan Var Deli Gibi Uflüyor.
pentium 4 3.2 işlemcim var.benzer problem bende de var.daha bugun işlemcinin soğutucusu söküp temizledim.termal macununu değiştirdim. biraz daha iyi ama gene de makina çok ısınıyor. en yakın zamanda yeni pc toplamayı düşünüyorum.
Bende p4 3.06 presscot işlemci var Üzerinde orjinal cpu soğutucu ve bir tane 2200 rpm lik arka fan var ( havayı dışarı atan ) 28 - 30 derece ancak sesli biraz
Hocam Cs1,6 'yı bile pc kaldırmıyor kasa kasa 1gb ram var
Büyük bir ihtimal fanlar yanlış konumlandırılmış ve hava akımı sıkıntıldır yoksa o kadar fanla o kasa buz gibi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme