arkadaslar sunlarda %100 karar kildim gibi birsey su anda, epey bir benchmark arastirmasi yaptim cpu ve ekran karti ile ilgili, ne dusunuyorsunuz, tavsiye veren arkadaslarin goruslerine gorede duzenledim biraz.
( THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+ PENCERELİ FULL TOWER SİYAH KASA - sunun 2. elini denk getirmeye calisiyorum 250 lira gibi bir paraya, 200 lirada psu alsam 450 TL toplam, sizce degermi ? )
Sizce nasil olmus bu sistem ?
Arkadaslar sizce bu sisteme nasil bir kasa psu almaliyim, total fiyati 350 -400 max
Kasayı full tower al ama zevkine göre al. Sonuçta dış görünüşü ve içinde birkaç fiziksel özellik fazla var. Mesela forumda incelemeler var. Bunlara bakıp ihtiyaçlarına göre bir kasa almalısın. CORSAIR Carbide 400R ve 500R incelemesi var forumda mesela gir bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Tritium
Kasayı full tower al ama zevkine göre al. Sonuçta dış görünüşü ve içinde birkaç fiziksel özellik fazla var. Mesela forumda incelemeler var. Bunlara bakıp ihtiyaçlarına göre bir kasa almalısın. CORSAIR Carbide 400R ve 500R incelemesi var forumda mesela gir bak.
Carbide 400 u inceledim zaten. Ama fiyati280 liravatanda. Suplyalsam nerdeyse 500 e geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Candy_Dulfer
quote:
Orijinalden alıntı: Tritium
Carbide 400 u inceledim zaten. Ama fiyati280 liravatanda. Suplyalsam nerdeyse 500 e geliyor