arkadaşalar ben feel 2 460W kasa kullanıyorum memnunum ama çok ses yapıyo. bana hem güçlü (>400Watt) hem de sessiz bi kasa önerebilir misiniz? sistem; amd athlon 3200+ msi 7125 neo F4 anakart leadtek geforce 6600GT ekran kartı 2*512mb kingston 400 480 gb seagate NCQ SATA3; creative audigy 7.1 ses kartı & 5200 Creative Inspire 17" lcd philips dvd-rw lg combo
kasa özellikleri aslında fena diil, sessiz olması da en ii yanı finallerden sonra ben bunu iice bi incelicem saol
bu kasa hakkinda cok seyler soylendi. sogutmasi cok iyi, kullanilan malzeme + iscilik ve psu nun kalitesiz oldugu v.s.
sana tavsiyem sogutmasi cok iyi bir kasa olan fell' in guc kaynagini degistirmen. ve bu konuyu forumda arastirirsan cogu kullanici psu yu degistirmis. 500 W FSP bluestorm gibi uygun fiyatli ve kaliteli bir psu alirsan cok guzel olur.
Yoksa hem kasa + hem guc kaynagi maliyetli olur :)
feel ii soğutuyo haklısın ama galiba ses problemi sadece psu değişince ortadan kalkmaz?
kalkar hocam. bu kasanın sadece psu fanı dandik. psu fanını 16 dsb lik kalite bir fanla deiştir ozaman rahatlarsın.
feel aerodynamic i çok iyi bir kasa. içeriyi buz gibi yapıyo. ama tek sorunu psu'su. zirvanac sana katılmıyorum, kasanın psu sunu değiştir, sesin çok büyük oranda ortadan kalktığını görüceksin. tabi ki sessiz bir psu alman şartıyla.
kasanın fanları da psu kadar ses yapmıyor mu?
fanları gayet sessiz diyebilirim.
hmmmm o zaman kasa dışında psu'lara da bi göz atmak lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme