Şimdi Ara

kasa tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=12169

linkteki kasa hakkında yorumlar ve tavsiyelerinizi bekliyorum.... teşekkurler...

• Güzel ve kaliteli lakin yanlış yerden alıyorsun.Vatan çok taksit yapar ama fiyetı herzaman pahalıdır...
  • sadece bilgi vermekı için rastgele linki koydum. fanları aşırı ses yapıyor gibi yorumlar var ve bir de psu kaliytesi?
  • Zaten bu fiyatta satılan çoğu hatta bütün kasaların güç kaynakları zayıf olur.Buda normaldir yani iyi bir psu 80$ dan başlıyor.Kasaya 60 $ verirsen tabi psu zayıf yada kalitesiz olacaktır...
  • AOpen h600 serisi tavsiyemdir.

üzerinde gelen psu ise gerçek 400 w
  • Asus TA-250 şık görünen bir kasa. Fan problemi olabilir.Standart kasa üzerinde gelen fanlar zaten pek kaliteli olmuyor. Thermaltake X Controller(17$+kdv) alarak fan devrini ayarlayabilirsin. Daha ucuz alternatif kasalar istersen Foxconn TLA-570 350 watt(35$+kdv), Foxconn TH-230 KASA (400W, 4USB, 2xFan, 3G AirDuct, Ses, Vidasız,Şeffaf)- Siyah 57$+kdv, Aopen ES50A-34 (350 watt) 40$+kdv.
  • arkadaş grafiker mi???
    ya saçmalamayın yaa 60$ lık kasanın nesi zayıf olacakmış anlamadım yaa.60$lık bir kasadaki o güçte spu nun yetmemsi için onca program çalıştırması lazım değilmi lütfen yaa sadece yorum yapmış olmak için yorum yapmayın
    hesabını iyi yap dostum

son birşey aranızda spu watt değerinin düşük olması durumunda ne zararı ya da yüksekse ne avantajı olur net olarak bilen varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: xl_ocean

arkadaş grafiker mi???
    ya saçmalamayın yaa 60$ lık kasanın nesi zayıf olacakmış anlamadım yaa.60$lık bir kasadaki o güçte spu nun yetmemsi için onca program çalıştırması lazım değilmi lütfen yaa sadece yorum yapmış olmak için yorum yapmayın
    hesabını iyi yap dostum

son birşey aranızda spu watt değerinin düşük olması durumunda ne zararı ya da yüksekse ne avantajı olur net olarak bilen varmı

bana da sen öylesine konuşuyomuşsın gibi geliyo.. birincisi spu ne arkadaşım bi açılımını yapar mısın bizlere sen çok biliyosun galiba..
    benim bildiğim Power Supply Unit var o da psu.. yani güç kaynağı..
    wattları programlar yer mi arkadaşım.. donanım yer wattları.. allaam sana sözylicek söz bulamıyorum..

bence sen kendine bi koy ve git..

• adamım grafikerlerin ekran kartları,anakartları, işlemcileri senin evdekiyle aynımıdır acaba???

spu orada haklısın ama grafiker denilince aklına hemen yazılımmı geliyor senin

ben gerekli yere koydum gerisi angarya....
  • Ben bu ASUS en TA250 modelini sadece 300W olmasından şikayetciyim. Bunu değiştiremezmiyiz. Veya kasanın Power Supply nını almasak olur mu? Onun yerine 400W alsak olmamı? Deneyimli arkadaşlara sesleniyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: xl_ocean

adamım grafikerlerin ekran kartları,anakartları, işlemcileri senin evdekiyle aynımıdır acaba???

spu orada haklısın ama grafiker denilince aklına hemen yazılımmı geliyor senin

ben gerekli yere koydum gerisi angarya....

spu da haklısın dediysem inanmasanızda düzeltmemi yapacağım hiç bilmeyen adam bile power supply yani ps terimini kullanıyor unit de eksik kalsın hesabı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 1 Temmuz 2005, 10:41:40 >

• emin ol bi grafikerin kullanacağı anakart ve işlemci ve ekran kartı 400 watt istemicektir.. adam iki tane sli takarsa o gereklilik değildir..o keyfe girer..
  • Ben size kasa olarak şık ve kaliteli bişey:
    1.Asus ta250 siyah/beyaz
    2.aopen hb600a

bu ikisi süper kasalar

Ben Aopen kullanıyorum.Çok ta memnunum.power supply iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HMAN

Ben size kasa olarak şık ve kaliteli bişey:
    1.Asus ta250 siyah/beyaz
    2.aopen hb600a

bu ikisi süper kasalar

Ben Aopen kullanıyorum.Çok ta memnunum.power supply iyi

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.