Bildirim
Kasa Tavsiyesi
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bütçe belirtiniz ? Sisteme herşey dahil mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: s@rıgız
İyi akşamlar arkadaşlar.
Laptopun bozulmasının ardından laptop arayışına girmiştim ama onun yerine kasa almaya karar verdim.
Özellikle film olmak üzere oyun konusunda da tüm ihtiyaçlarımı karşılasın ve uzun süre götürsün istiyorum.Yani son sistem olsun :D Tavsiyeleriniz nelerdir?
Butceni belirtirsen sana yrdimcii olaabilirz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
taksitli olursa 3000e kadar çıkabilirim sanırım.
Bu arada monitör,fare,klavye,haparlör vs istemiyorum elimde mevcut sadece son sistem kasa:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s@rıgız -- 5 Aralık 2013; 11:41:52 > -
Yukarda belirttim.Bir de sistemi kurduktan sonra istediğimde ekleme ya da değişiklik yapabileceğim bir şey olsun istiyorum. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s@rıgız -- 5 Aralık 2013; 11:46:22 > -
quote:
taksitli olursa 3000e kadar çıkabilirim sanırım.
Bu arada monitör,fare,klavye,haparlör vs istemiyorum elimde mevcut sadece son sistem kasa:D
İşlemci: Intel i5 4670K Soket 1150
Anakart: ASUS Z87-A Soket 1150 (Win 8.1 destekli)
RAM: G-skill 8 (2x4) GB RipjawsX DDR3 1600 MHz CL9 1.5V
Ekran Kartı: ASUS R9 280X DCU II TOP GDDR5 3 GB 384 Bit DX 11.2
Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm
SSD: ADATA Premier Pro SP900 128 GB SATA 3.0 (555 MB O. / 530 MB Y.)
http://www.n11.com/adata-sp900-25-ssd-disk-sata3-128-gb-mukemmel-performans-mukemmel-fiyat-P16401831
İşlemci Soğutucu: Thermaltake Contac 30 Intel/AMD
Kasa+PSU: Xigmatek Assassin Bl. Ed. Tauro 80+ 700 Watt MidT ATX
TOPLAM: 2980 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Vatan'dan toplandı..
-
2 sorum olacak SSD nedir ve ne işe yarar?
Bir de artık ses kartı anakartla birleşik mi geliyor ses kartı göremedim de? -
quote:
2 sorum olacak SSD nedir ve ne işe yarar?
Bir de artık ses kartı anakartla birleşik mi geliyor ses kartı göremedim de?
SSD yeni nesil hard disk teknolojisidir diyebiliriz.. Teorik olarak, normal hard disklere göre 4 - 5 kat daha yüksek okuma, yazma ve kopyalama performası sunar.. Bütçen iyi olduğu ve monitör istemediğin için bir tane uygun fiyatlı ekledim.. Ama alman şart değil, sana bağlı bir tercihtir:)
Evet, ses kartları artık anakartla dahili olarak geliyor ve ortalama herhangi bir anakart bile gayet tatminkar bir ses kalitesi sunmaktadır.. -
bilgi için teşekkürler.
Bu arada kuzenim PS4 alacakmış bana PS3'ünü bırakma ihtimali var oyun içinde PC değil PS3 kullanırım.Bu nedenle oyundan ziyade multimedia için bir bilgisayar hazırlayabilir misin ?Elimde 2-3TB lik BlurayDisc arşivi var.Görüntü ve ses olarak tam performans almak istiyorum.(LEDTV ve 5.1 ses sistemi mevcut) fiyat olarak da 2500 civarı olursa süper olur:d
teşekkürler:D -
quote:
bilgi için teşekkürler.
Bu arada kuzenim PS4 alacakmış bana PS3'ünü bırakma ihtimali var oyun içinde PC değil PS3 kullanırım.Bu nedenle oyundan ziyade multimedia için bir bilgisayar hazırlayabilir misin ?Elimde 2-3TB lik BlurayDisc arşivi var.Görüntü ve ses olarak tam performans almak istiyorum.(LEDTV ve 5.1 ses sistemi mevcut) fiyat olarak da 2500 civarı olursa süper olur:d
teşekkürler:D
İşlemci: Intel i5 4670K soket 1150
Anakart: MSI Z87-G45 Gaming Soket 1150 ( 7.1 ses çıkışı, optik çıkış, Sound Blaster Cinema, Audio Boost gibi ses özellikleri ile tam senlik bir kart)
RAM: G-skill 8 (2x4) GB RipjawsX DDR3 1600 MHz CL9 1.5V
Ekran Kartı: ASUS GTX 650 Ti Boost O.C. DCU II GDDR5 2 GB 192 Bit DX 11.1
SSD: ADATA Premier Pro SP900 128 GB SATA 3.0 (555 MB O. / 530 MB Y.)
http://www.n11.com/adata-sp900-25-ssd-disk-sata3-128-gb-mukemmel-performans-mukemmel-fiyat-P16401831
Blu-Ray: ASUS BW161HT 16X Blu-Ray SATA Siyah (Kutusuz)
Kasa+PSU: Xigmatek Asgard 382 Pure Bl. Ed. 600 Watt MidT ATX
İşlemci soğutucu: Thermaltake Contac 30 Intel/AMD
TOPLAM: 2480 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Vatan'dan toplandı..
-
eyw usta.
peki aynı özelliklerde laptop mu yoksa toplama kasa mı daha uygun olur hem fiyat hem performans açısından? -
quote:
eyw usta.
peki aynı özelliklerde laptop mu yoksa toplama kasa mı daha uygun olur hem fiyat hem performans açısından?
Kesinlikle masaüstü daha iyi bir tercih olacaktır.. Hem fiyat, hem performans, hem görüntü, hem de ses kalitesinin tatmin etmesi açısından:) Sakın öyle bir hata yapma..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X