Şimdi Ara

Kasa Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler devre kartının işi bitti... Oyunda ikiken bir anda pc ekran kapandı sistem kilitlendi ne oldunu anlıyamadım windows cevap vermiyordu baya bir uraştım açamadım onarıma geçtim ve veri kurtarma diski hot swap çıkardım ve pc kendilinden açıldı ilk önce disk hasarlandı zannettim daha önce ordada başka bir disk gitmişti bende o devre kartından şüpelendim acaba voltajı doğru veriyormu diye; diski normal yoldan sata3 yolu ile bağladım ve sorunsuz çalıştı... ama devre kartının işi bitmiş fanlar baglı onlar çalışıyor ama sata bağlantısında bir sıkıntı var... bayadır bu kasayı değiştirmek istiyordum bahane arıyordum yeni bir kasa almam lazım öneri bekliyorum ve 1 sene sonra pc'yi tamamiyle yenilicem ve üst seviye bir kasa toplucam ondada iş görmesi lazım Benim tercihim bu HAF X 942.. Ve o devre kartını sökmek mümkün ama benim donanımım fena değil şuan bile hala oyuncu kasası toplamak isteyenler böyle bir kasa toplamak istiyorlar bu yüzden kasıyı değiştirmek istiyorum... Ve kasa pencereli olması ve kesinlikle her yerinde hava filitresi olması lazım fiyatta 500 tl ile en falza 700 tl olsun... ama 500tl olursa iyi olur...
    Kasa bileşenleri bu ve daha sonra alacağım bileşenlerde bundan daha iyi olcak belki 2K için bir sistem toplucam; çoklu ekran kartıda olabilir
     Kasa Tavsiyesi Kasa Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 4 Ağustos 2014; 23:31:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.