Şimdi Ara

KASA TAVSİYESİ ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Extended ATX anakartı destekleyecek EEB form faktörlü, PSU, SSD ve HDD'leri gizleyebileceğim, önde 240 tepeye 360 ve arkaya 120'lik radyatör koyabileceğim bir kasa arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İnternetten araştırdım istediğim gibi bir şey bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Her türlü tavsiyeye açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimdegisti -- 19 Ekim 2016; 23:12:17 >

• tum ısteklerınızı karsılayan zor ssd ve psu gızleme harıcı karsılar sanırım
    thermaltake core v71
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6686

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 19 Ekim 2016; 23:15:49 >
  • Extended ATX şartı koşmazsan "Cooler Master MasterCase PRO 5" işini görür.

O da olsun diyorsan yakın zamana kadar "Cooler master MasterCase Maker 7" kasa çıkartılacak ama fiyatı tuzlu olur.

Corsair markası olarak "Corsair Obsidion 750D" - "Corsair Graphite 760T" - "Corsair Graphite 780T" gibi kasalar var ama PSU saklaması yok, "Corsair Obsidion 900D" var ama çok pahalı.

Yurtdışından alma imkanın varsa, yeni duyurulan "Cougar Panzer Max" modeli ilgini çekebilir, aradığın özelliklerin tamamına ve uygun fiyata sahip tek model bu gibi ama yurrtdışından satın alınması lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.nur -- 20 Ekim 2016; 1:31:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat.nur

Extended ATX şartı koşmazsan "Cooler Master MasterCase PRO 5" işini görür.

O da olsun diyorsan yakın zamana kadar "Cooler master MasterCase Maker 7" kasa çıkartılacak ama fiyatı tuzlu olur.

Corsair markası olarak "Corsair Obsidion 750D" - "Corsair Graphite 760T" - "Corsair Graphite 780T" gibi kasalar var ama PSU saklaması yok, "Corsair Obsidion 900D" var ama çok pahalı.

EEB form faktörlü olmalı işte Hocam. 12 inch x 13 inch ( 30.5 cm x 33.02 cm ) kullanacağım anakartın boyutu.

Elimde zaten 750D var bi tane daha aynısından almak istemiyorum açıkcası. Dediğiniz diğer kasalara da bakayım bir. Phanteks Enthoo Pro nasıldır, bir fikriniz var mı ? Amazon üzerinden de getirebilirim.

• 750D varken Phantex almak attan eşeğe binmek gibi geldi bana ama sen bilirsin.

Yurtdışından alma imkanın varsa, yeni duyurulan "Cougar Panzer Max" modeli ilgini çekebilir, aradığın özelliklerin tamamına ve Uygun fiyata sahip tek model bu gibi ama yurtdışından satın alınması lazım.

Sade tasarımdan bıktıysan Cougar kasaya bak derim ama Cooler master maker 7 kasayıda hiç yabana atma. Bu iki kasa yeni computex 2016 fuarında gösterildi.
  • murat.nur M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Maker 7 olmasa da Maker 6 2-3 ay içinde ülkemizde satılacak ama ondan önce sırada Maker 5T var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kasa önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Ram önerisi acil
    5 yıl önce açıldı
    Kasa Tavsiyesi İhtiyacı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.