Şimdi Ara

Kasa Tavsiyesi Ne Yapmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim çok profesyonel çalışmayacaksan (OC yapmayacaksan falan ..) full tower kasa almana gerek yok.Cooler master HAF serisi al en iyisi bence.Çok güzel ve şık bir kasa hepsiburadada güç kaynaksız hali mevcut.Fakat profesyonel çalışcam diyosan arkadaşın önerdiği akasa model kasayı alabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/Liste/cooler-master-haf-912-plus-20cm-kirmizi-led-fanli-mid-tower-siyah-kasa-cm-rc-912p-kkn1/productDetails.aspx?productId=bd17062&categoryId=1013

• xıgmatek midgard kullanıyorum hem kablo toplama ham ağırlık hem serinlik açısından gayet tatmin edici bence ileride yapılabilecek bir mod. ada uygun bende fiyatı 170-220 arasında dewğişiyor ayrıcı içinden 500 W lık psu da çıkıyor gayet tatmin edici.
  • ya arkadaşlar bir kasaya bu kadar para vermenin ne anlamı var?bende feel hurricane kullanıyorum.herkes çöp falan filan diyor forumda ama ezbere konuşuyorlar.kullanmayan insanlarda bilip bilmeden yorum yapıyor.yeni sistem alsam da bu feel in içine toplarım.yeni kasa alsam da feel alırım.havalandırması gayet güzeldir.ben yandan 20cm fanlı modelini kullanıyorum.arkada harici bir fan olmamasına rağmen yan ve öndeki fan ın oluşturduğu hava akımı arkadaki deliklerden çok güçlü çıkıyor.bence tek eksisi psu fanının dandik olmasıydı öküz gibi böğürüyordu.onuda xilence marka 5 tl lik fan ile hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 29 Nisan 2012; 22:23:46 >
  • Zalman Z11 tavsiye ederim fanların kalitesiz olduğuna kesinlikle katılmıyorum ayrıcaaaa zalman Z11 midtower kasların en büyüğü boyutlarına bakıp öyle konuşun.
  • EVET AKASA VENOM HARIKA BEN 750 W LINI ALDIM..KALITELI
  • Ultratower cosmos 2
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.