http://www.youtube.com/watch?v=jRu4u0MUP7c&feature=BFa&list=ULm3sGjPjIWeQ bu bilg temizlemeden önceki hali biraz tozlu ve power yanlış monte edilmiş şekilde bilg uçak gibi ses çıkartıyor ama sesin sebebini sanırım ..Knight.. yardımıyla çözdüm 3 arkadaşımı yanıma alıp kulaklarını kasanın içine sokup dinleettim ses işlemcinin fanından geliyor.. kasa cooler master işlemcim amd penom 4 940
bana ne yapmam konusunda lütfen yardımcı olun işlenci fanı ultra sessiz bişe tavsiye edin
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
işlemci için Sunbeam CoreContact Freezer öneririm. Ayrıca kasa için de tavan kısmında fan göremedim. Oraya da fan takmanız kasa içi soğutma için çok etkili oluyor.
önerdiğiniz fan sessizmidir benim için önemli olan sessizlik ve birazda iyi bişe olsun hesabı
quote:
Orijinalden alıntı: saiyajin61
önerdiğiniz fan sessizmidir benim için önemli olan sessizlik ve birazda iyi bişe olsun hesabı
ben kendim kullanıyorum 92cm olanını gayet sessiz. siz 120cm olanını alırsanız emin olursunuz ses olmadığından :)
kasaya sığıp sığmadığından emin olun tabi önce.
quote:
Orijinalden alıntı: e-x-treme
quote:
ben kendim kullanıyorum 92cm olanını gayet sessiz. siz 120cm olanını alırsanız emin olursunuz ses olmadığından :)
üstad bu nasıldır o dedinzede baktım çok güzel XILENCE XİLENT BLADE XL SERİES CPU SOĞUTUCU 92MM -
quote:
quote:
quote:
üstad bu nasıldır o dedinzede baktım çok güzel XILENCE XİLENT BLADE XL SERİES CPU SOĞUTUCU 92MM -
Bu ürünle ilgili hiç bilgim yok malesef. Bir şey diyemeyeceğim.
quote:
quote:
quote:
BİRAZ GEÇ OLDU AMA Sunbeam Core-Contact Freezer Ultra-Performans ALDIM BU GÜN TAKICAM NŞALLAH SAĞOL YARDIMIN İÇİN.. İNŞALLAH TAKINCA VİDEO ALIR YAYINLARIM..
Hocam bukadar fark sadece temizlikten sonramı oldu yoksa fana falan ayarmı çektiniz ?
quote:
http://www.youtube.com/watch?v=jRu4u0MUP7c&feature=BFa&list=ULm3sGjPjIWeQ bu bilg temizlemeden önceki hali biraz tozlu ve power yanlış monte edilmiş şekilde bilg uçak gibi ses çıkartıyor ama sesin sebebini sanırım ..Knight.. yardımıyla çözdüm 3 arkadaşımı yanıma alıp kulaklarını kasanın içine sokup dinleettim ses işlemcinin fanından geliyor.. kasa cooler master işlemcim amd penom 4 940