Arkadaşım bu işlerden anlamıyorsan hiç işlemciyle falan uğraşma.Eğer fanın macununu silersen termal macun almak zorunda kalırsın. Kasayı temizlemenin en basit yolu saç kurutma makinesiyle temizlemek. Ben şahsen öyle temizliyorum. Tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: CoDeR17
quote:
Orijinalden alıntı: FurkyZ
Ben komple kasamı yıkıyorum. Soğutucuyu da yıkıyorum. Aman siz denemeyin bir keresinde yine temizlerken işlemci fanının kablosunu takmayı unutmuşum win 7 açılmasıyla kapanması bir oldu. Biostan bi baktım 105C derece. Sonra aşağı baktım soğutucuya birşey mi oldu bi bakiyim derken görmüştüm kablosunu takmadığımı. Sorun yok ama.
@baharat
Sorun olmaz hocam.
Sende de mi
Aynen arkadaşlar aman dikkat edin.İşlemci fanını bende takmayı unutmuştum.Bilgisayarı açıp sıcaklıkları kontrol edeyim dedim.Bir de baktım 92 derece !
Kasaya bi baktım işlemci fanı dönmüyordu.Bir hengame felan
fan tırnakları benimde kırıldı arkadaştan buldum çok dikkat istiyen bi iş
Ben bir kere kasa temizliği yapayım iice temizleyeyim diye İşlemci soğutucuyu sökmüştüm. Sonrasında ise takmak için tam 1.5 saat uğraştım. Acayip zor bir montajı varmış..... Eğer takamasaydım vatanbilgisayarın yolunu tutup işlemci soğutucuyu takamadım diye servise gidecektim. Çok komik bir durum olurdu....