Bildirim
Kasa tepki vermiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Evet var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni aldıysanız sistemi belki montajı yanlış yapıldı. Anakartın kitapçığına bakınız, doğru pinlere mi takılı?
Belki de Power tuşu bozuldu. Kasanızda reset tuş olarak varsa Power butonunu bağlantısı ile yer değiştiriniz (anakart üstünde). Eğer sistem resete basınca açılırsa Power butonu bozulmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni değil de evet o olabilir bi deneyeceğim de muhtemelen başka bi sorun olabilir
O da sonuç vermezse güç kaynağı bozulmuştur. Anakarttaki durum ledini yakabilir. Ama sistemi çalıştıracak enerjiyi veremiyordur.
Fanı dönüyo ama yani atacla denedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navedkungs -- 27 Ağustos 2022; 0:2:32 >
Tepki vermiyor derken fanlar bile çalışmıyor anladım ona göre çözüm önerisi sundum.
Fanlar çalışıp görüntü vermiyorsa o zaman iş değişir. Bios/post ekranını bile göremiyorsanız,
En basiti Bios pilini çıkarıp 5 dk falan bekleyin tekrar takın (bios sıfırlama) deneyiniz (pc prize takılı olmasın).
Ramlerden kaynaklabilir. Teker teker ramleri deneyiniz.
Yok demek istediğim güç kaynağı nın büyük soketine ataç soktuğumda çalışıyo fanı yoksa hicbir türlü power tuşuna basınca çalışmıyo tepki yok
Ben işlemciyi cıkarıp taktığımda bi daha çalışmadı ondan öncesinde ekran donup cızırtı cıkartmıştı bende kapattım pc yi sonra bi daha ekrana görüntü gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X