Şimdi Ara

Kasa tepki vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kasa da power tuşuna basınca tepki vermiyor ama anakart üzerinde ışık yanıyor psu dan güç geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Power tuşunun anakartla bağlantısı tamam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 26 Ağustos 2022; 23:10:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Evet var

• Yeni aldıysanız sistemi belki montajı yanlış yapıldı. Anakartın kitapçığına bakınız, doğru pinlere mi takılı?

Belki de Power tuşu bozuldu. Kasanızda reset tuş olarak varsa Power butonunu bağlantısı ile yer değiştiriniz (anakart üstünde). Eğer sistem resete basınca açılırsa Power butonu bozulmuştur.

Yeni değil de evet o olabilir bi deneyeceğim de muhtemelen başka bi sorun olabilir

• Navedkungs N kullanıcısına yanıt

O da sonuç vermezse güç kaynağı bozulmuştur. Anakarttaki durum ledini yakabilir. Ama sistemi çalıştıracak enerjiyi veremiyordur.

Fanı dönüyo ama yani atacla denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navedkungs -- 27 Ağustos 2022; 0:2:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC donuyor tepki vermiyor
    7 ay önce açıldı
    Laptop tepki vermiyor.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tepki vermiyor derken fanlar bile çalışmıyor anladım ona göre çözüm önerisi sundum.

Fanlar çalışıp görüntü vermiyorsa o zaman iş değişir. Bios/post ekranını bile göremiyorsanız,

En basiti Bios pilini çıkarıp 5 dk falan bekleyin tekrar takın (bios sıfırlama) deneyiniz (pc prize takılı olmasın).

Ramlerden kaynaklabilir. Teker teker ramleri deneyiniz.

Yok demek istediğim güç kaynağı nın büyük soketine ataç soktuğumda çalışıyo fanı yoksa hicbir türlü power tuşuna basınca çalışmıyo tepki yok

Ben işlemciyi cıkarıp taktığımda bi daha çalışmadı ondan öncesinde ekran donup cızırtı cıkartmıştı bende kapattım pc yi sonra bi daha ekrana görüntü gelmedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.