Şimdi Ara

KASA TOPLAMA-BÜTÇE 9000 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayrıca, bu teknoloji olayları artık çığırından çıktı. Kabul ediyorum bu bir hobi, tabiki kimsenin düşüncesine zevkine müdahele edecek değiliz. Ancak şu anki hali ile resmen popüler kültürün bir parçası haline geldi. İnsanlar durumu olsun olmasın son teknolojiyi kullanmak istiyor. Halbuki ne var ki bu kadar. Bu gün alınacak bir GTX770, hatta 760 bile hemen her işin üstedinden gelebilirken GTX780Ti almak istiyoruz, teknoloji (dolaylı yoldan emperyalizm) bir şekilde bize bunu özendiriyor, aldırıyor. Afedersiniz ama biraz da ayağını yorganına göre uzatmak gerekmiyor mu? Adamın 50000 lira borcu var, gidiyor iphone 4 ü varken yetinmeyip 5S alıyor.. Neyse bunlar zaten artık derin sosyolojik konular. Ne yazıkki dünya bu hale getirildi. Consume, obey, die diye boşuna demiyor adamlar. Konuşulacak çok şey var da burası ne yeri ne de sayfalar una yeter zaten. Arkadaşın dediği gibi çok meraklıysak da teknolojiyi bir adım geriden takip etmek en mantıklısı. Yine de isteyen kişi, istediğini yapmakta özgürdür, saygı göstermek durumundayız...

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Ayrıca, bu teknoloji olayları artık çığırından çıktı. Kabul ediyorum bu bir hobi, tabiki kimsenin düşüncesine zevkine müdahele edecek değiliz. Ancak şu anki hali ile resmen popüler kültürün bir parçası haline geldi. İnsanlar durumu olsun olmasın son teknolojiyi kullanmak istiyor. Halbuki ne var ki bu kadar. Bu gün alınacak bir GTX770, hatta 760 bile hemen her işin üstedinden gelebilirken GTX780Ti almak istiyoruz, teknoloji (dolaylı yoldan emperyalizm) bir şekilde bize bunu özendiriyor, aldırıyor. Afedersiniz ama biraz da ayağını yorganına göre uzatmak gerekmiyor mu? Adamın 50000 lira borcu var, gidiyor iphone 4 ü varken yetinmeyip 5S alıyor.. Neyse bunlar zaten artık derin sosyolojik konular. Ne yazıkki dünya bu hale getirildi. Consume, obey, die diye boşuna demiyor adamlar. Konuşulacak çok şey var da burası ne yeri ne de sayfalar una yeter zaten. Arkadaşın dediği gibi çok meraklıysak da teknolojiyi bir adım geriden takip etmek en mantıklısı. Yine de isteyen kişi, istediğini yapmakta özgürdür, saygı göstermek durumundayız...

Yasasin Sosyalizm
    arkadas baya sinirlenmissin belli dur bi bardak su ic sakinles, ben su an kesin bi karar aldim her zaman bi onceki yilin en populer urununu kullanicam tesekkurler :D

• S_varol S kullanıcısına yanıt
    Yani burda siyasi görüş belirtmek istemedim aslında, ancak durum kabak gibi ortada. Valla mümkün olduğunca yumuşatarak yazmaya çalıştım, aslında diyecek çok fazla şey var da yeri burası olmadığı için forumu kirletmek istemem. Buradaki amacım, birşeylerinden kısıp bu hobiyi güzel şekilde yaşatmak isteyen arkadaşlara bir öneri sunmaktı. Zaten bi sene öncesinin en popüler ürünü, aldığınız yılı ve bir sonraki iyi neredeyse en iyi şekilde idare edebiliyor. En mantıklı hareket budur bence de
  • neyse konuyu fazla kirletmeyelim. arkadasin sorusuna cevap vermek gerekirse ben islemcide amd fx9590 i bi dusunmeni tavsiye ederim ekran kartinda ise gtx280ti yerine madem o kadar butcen var gtx titan tek yada r9-290x crossfire dusun derim
  • asus z87 pro anakart

i7 4770k işlemci

2x gtx 780 amp ekran kartı

2x 128 gb ssd corsair, samsung, kingston

thermaltake chaser kasa.

1200w silver-gold yada platinum psu

1 tane 27" ips 3d monitör.

5000 -6000 tl'den fazla para verme

16gb ram 1600 mhz

soğutucu en iyi birkaç su soğutucu'dan biri.

böyle bir sistem al yeter.

sistemin ekran kartlarını her yıl satıp üstüne 1000 koyarsın bir sonraki sürümün kartlarını alırsın.

benim tavsiyem bu kadar.

konuya mesaj atanlara tavsiyem fikirlerinizi dayatmayın, tartışmayın konu fake'de olabilir, bir bakıyorum millet yine birbirini ekarte etmeye çalışıyor, en çok bana soracaksın misali.
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Maalesef Crysis 3 (Crytek) milleti hayat kırıklığına uğrattı. Şahsen o zamanlar benim GTX 295 gibi bir canavar kartım olsaydı çok uyuz olurdum.
    sinir bozucu bişey.

Benim tahminime göre Crysis 4 çıkmadan DX 12 ler gelecek ve CRYTEK Gene Aynı şeyi yapacak. Crysis 4 sadece dx 12 destekli kartlarda çalışır derse hiç şaşmam....
    Demedi demeyin. Buraya da yazıyorummm

• O bir deneme tahtasıydı. İstatistiğe bakarlar, GPU ve kart üreticileriyle de görüşürler. İlkinde gelen tepkilerde getiri, götürüden fazlaysa yine yaparlar (: Olmayacak iş değil. O yüzden diyorum bir ekran kartına 1800TL para verilmez diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

Evet hocam. Maalesef Crysis 3 (Crytek) milleti hayat kırıklığına uğrattı. Şahsen o zamanlar benim GTX 295 gibi bir canavar kartım olsaydı çok uyuz olurdum.
    sinir bozucu bişey.

Benim tahminime göre Crysis 4 çıkmadan DX 12 ler gelecek ve CRYTEK Gene Aynı şeyi yapacak. Crysis 4 sadece dx 12 destekli kartlarda çalışır derse hiç şaşmam....

dx 12 hemen çıkmaz. bi oyun daha çıkar ama yeni dx çıktığında crytek bu fırsatı kaçırmaz. ya da illa bir firma o işi tekrar yapar. bana dx11 kartla gelme der hooop elalem yeni nesil ekran kartlarına yönelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

sinir bozucu bişey.

dx 12 hemen çıkmaz. bi oyun daha çıkar ama yeni dx çıktığında crytek bu fırsatı kaçırmaz. ya da illa bir firma o işi tekrar yapar. bana dx11 kartla gelme der hooop elalem yeni nesil ekran kartlarına yönelir.

Crysisi bi ben sevemedim. Bence bf rahat alir crysisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 2 Ocak 2014; 19:39:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gereksiz masraf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fettles

o bütçe ile internet kafe açarım ben :)

açarsın 1 seneye çıkmaz batarsın
  • 1.5 yıllık konu hort
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.