Bildirim
Kasa ve PSU Tavsiyesi (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
mhz rakam olarak net hatırlamıyorum 2133 olabilir bios update olayını akşam eve gidince bi deniyim. ai teaker dan ayarlamıştım 3000 mhz olarak ama kabul etmedi akşam tekrardan deneyeceğim :) birde pc açıldıktan 5 dk sonra donuyordu reset atmak zorunda kalıyordum güncellemeden sonra son durum nedir bilmiyorum henüz deneme fırsatım olmadı :) birde garip şekilde chrome ile internete bağlanamamıştım güncellemeyi yapmadan önce chrome kurmuştum güncellemeden sonra kullanamadım. Biraz araştırma yaptım konu hakkında sürümünü tam hatırlamamakla birlikte w10 1088 güncellemesinden sonra böyle bir problem oluyormuş. Çünki edge ile internete girebiliyordum. Akşama epey detaylı bir kurcalayacağım öncelik RAM :) -
farklı bir sorum daha olucak hocam anakart üzerinde cha_fan slotu 3 adet bulunuyor kasada 2 önde 1 üstte 1 arkada 4 tane slot var anakarta göre 2 adet daha fan alabilirim anladığım kadarıyla bunların konumlarını nasıl yapmalıyım arka eksoz kalan 2 tane üste eksoz ön panel içeri olarakmı yoksa arka panel eksoz ön panel 2 içeri olarakmı takmalıyım? bu arada fanın kablo uzunluğunu bilmiyorum anakarttaki fan slotları arkada üstte ve ön panele yakın olarak konumlandırmışlar. -
aynı özellikte uygun fiyatlı bildiğin fan varmıdır hocam araştırdım biraz 70 tl gibi rahamlar çıkıyor karşıma birde 3 pin - 4 pin ayrımı nedir? -
Merhaba hocam ai tweeker dan ram mhz lerini 2933 e çektim onda problem yok oyunlarda kasma dpnma yok ama ilk 5 dk içerisinde bad_module_info hatası alıyorum ve direk kapanıyor oyun hiç bir bilgin varmıdır ayrıca 2400g işlemci windows 7 desteklermi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ramlerin calismasi güzel, sevindim fakat bu dedigin hatayi ilk defa duyuyorum :( hani bir bilgim yok bu konuda sadece sagdan soldan arastirabilirim; answers.microsoft.com
Bad_Module_Infohttps://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/games_windows_10/badmoduleinfo/8e35ff48-0c8b-43bf-bce7-3b08d20f36c1
windows 10 da asayan varmis.https://m.youtube.com/watch?v=Wxml3kFe7Q4
anladigim kadariyla windows la ilgili bir problem. son surum windows 10 u mediacreationtool ile indirip win 10 pro kurmayi denemeyi dusunur muydun?
win7 de calisir diyorlar;www.quora.com
Does the Ryzen 2400G processor support the Windows 7 64-bit OS? - Quorahttps://www.quora.com/Does-the-Ryzen-2400G-processor-support-the-Windows-7-64-bit-OS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 28 Mart 2019; 0:4:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhabalar ben de bu kasa ve psu yu düşünüyordum da hakkında pek yorum bulamadım memnun musunuz acaba ? -
Sistemi topladım çok yoğun olarak kullanamıyorum ama memnunum işimi görüyor yukarıdaki mesajlarda da belirtmiştim kurulumu biraz uğraştırır kablolar kısa fazlalık payı hiç yok onu göz önünde bulundurun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X