Tavsiyeniz üzerine MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart , Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) PCI-E 4.0 Ekran Kartı , AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci, Aldım. Şu an kasa olarak Kasa bu modeli düşünmekteyim fakat kafamda birkaç soru var bu kasanın pin girişleri ile benim cpu ve gpu'mun pin girişleri uyumlu mu? 650 w yeterli olur mu? ve bu kasanın soğutması nasıldır?
Ram olarak da bu modeli düşünmekteyim RAM son olarak bu iki parça için tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Teşekkürler.
güzel kasa girişlerde sorun olmaz hepsi aynı 3200MHZ Gskill veya crucial marka ram alabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Münebbih
güzel kasa girişlerde sorun olmaz hepsi aynı 3200MHZ Gskill veya crucial marka ram alabilirsiniz
Merha öneri için teşekkürler. Bu modeller ile Corsair'a göre daha iyi bir performans mı elde ederim?
quote:
Orijinalden alıntı: Admiralkheir
Merha öneri için teşekkürler. Bu modeller ile Corsair'a göre daha iyi bir performans mı elde ederim?
Alıntıları Göster
corsair de alabilirsin farketmez
Merhabalar,
Tekrardan sizi rahatsız ediyorum. Şimdiden kusura bakmayınız anakartıma uyumlu ramlere sitesinden baktığımda alacağım corsair modeli için uyum göremedim fakat model numarasında Gskill ürünü uyumlu gözükmekte. Bu Gskill ram modeli iyi midir? Yardımlarınızı talep ediyorum şimdiden teşekkürler.
Trendyol.com
G Skill GSKILL RipjawsV Siyah 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 Soğutuculu CL16 Pc Ram F4-3200C16D-16GVKB 35699 | Trendyol