Şimdi Ara

Kasa ve/veya PSU değiştirmeye gerek var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam sistemi hallettik,

sonrada coşup 4k@120hz için amfiyi değiştirdim denon 760h aldım.

TV yi de 120hz alacağım.

hdmi2.1 e geçiş yani komple ve PC yi de baglamak istiyorum, Bendeki sonra değiştiririm dedigim yukardaki 1050ti bunu desteklemiyormuş.

Şİmdi f/p bi gpu lazım çok masraf yaptık )))

• Delidli 4690kyı 850den satmıştım 3-4 ay önce.

4790k

z97 g55 sli

4x4 16gb ram üçlüsünü 3500 e. Aklınızda bi bedel oluşsun diye yazdım.

Ben de sizin gibi 5600 b550m hdv xpg ramlere geçmiştim. Gayet memnunum.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

benzer mantık olmuş hocam,

neden hem 4690k hem de 4790k vardı ki elinizde,,delidli ne demek?

bu arada ilanı Martta verdim hala tık yok, monitörlü/monitörsüz ,daha ucuza gidecekse zaten kuzene filan veririrm eczaneye koysun.

Adamlar celeron kullanıyor çok eski ve excelde bile problem yaşıyorlar, bu pc ile uçacaklarının farkında değil çoğu kişi )))

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Hocam 3. nesilden itibaren intel cpu yu ihsye kaynaklamak yerine arasına termal macun kullanmaya başladı. Bu da yüksek sıcaklıklara neden oluyordu. 4690k delid öncesi 4.6ghz 1.27v ta testlerde 90 dereceleri görürken delid sıvı metal uygulaması sonrası 60lara kadar düştü. En son 4.8 1.30 üstü voltajda kullanıyordum. Multitaskingdeki yavaşlığından dolayı 4790kdaki hyperthreadingi denemek istedim. Bir nebze iyileşme yaşamıştım. Bir kaç ay kullandıktan sonra hepsini elden çıkarıp 5600 e geçtim.  

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    4690K alırken araştırmıştım hiç böyle bir şeyden haberim yoktu Benimki hangisinden acaba,,

şu anda sizde ne gpu var hocam?
    ben 1050ti satıp ucuz yollu, 5600işlemciye uygun f/p ve 4K@120hz hdr
    verebilecek bişiy almam lazım.

zaten fifa ve starcraft2 filan oynanacak sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 24 Ağustos 2024; 2:41:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

Sizin işlemci de termal macunlu hocam. Ihsyi söktüğümde o macun kupkuru olmuştu ömrünü tamamlamıştı. Şuan gtx1070 takılı sistemde. Yakın zamanda 6700xt-7700xt düşünüyorum hocam. 4kda yük ekran kartına düşecek olsa da 120 fps verebilecek kartlar 5600e darboğaz sorunu yaşatır mı bilmiyorum. Youtubeda mutlaka vardır göz atabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.