Şimdi Ara

Kasada kararan bölgeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WASD tuşlarıyla FPS oynanıldığı için sol elimizi dayadığımız bölgedeki gümüş renkli kasamız simsiyah bir renk alıyor.Bunun bir çözümünü bulabilen varmı? O bölgeye birşey yağıştırmak boyamak falan yapanlar varsa lütfen çeşitli çözüm yolları yazabilirlermi?

• Asus F3 serisinde de böyle bir problem vardı. BOYA SORUNU diye aratırsanız forumda ilgili konuya ulacaşak ve forum kullanıcılarının bu durum karşısında geliştirdikleri yöntemleri göreceksiniz.(Sorun sadece Asus'a ait değil) Ben şeffaf bir naylonla bilgisayarın hemen hemen bütün gri renkte olan yerlerini (Asus F3SE) kapladım.Ve hiç belirgin olmadı.Parlak durması ve çizilmelere karşı da koruyucu olmasıyla da artı bir avantaj sağladı.Renk atmasına karşı düşünmüştüm ilk önce ama bu avantajlardan sonra daha bi hoş oldu.
  • karfon kaplama yaptırabilirsiniz. şimdi asusun o tarz bir uygulaması var 12" olan modelinde yılan derisi uygulaması var. Sizde onun gibi karbon çıkartmayı düzgün keserek yapıştırabilirsiniz. Tabi el becerinize güveniyorsanız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.