Şimdi Ara

Kasama r9 380 ekran kartı uyar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.R9 380 ekran kartını almayı düşünüyorum ama bir sorun var.Hani şu slot kapaklarında kasanın içine doğru bir çıkıntı olur ekran akrtı oraya vidalanır orası benim kasamdaki slot kısmında yok.Bir sorun olur mu olmazsa nasıl takacağım? Şimdiden teşekkürler

• Normal ekran kartın var mı ? çıkardığın yere takman lazım yani bir boşluk olması lazım orda çok eski kasalarda bile vardır bu
  • Evet kasam o kadar eski değil hatta experin normal iyi bir kasası ekran kartım var nvidia 405 çok berbat bir ekran kartı.Takılı olduğu yerde VGA girişi varya hani kasanın dışında gelen ve monitorler bağlanan heh o kısımda bir kablo var ekran kartından çıkan o kabloda VGA kafası var o takılmış.Normalde ekran kartlarının sonunda olan girişler bunda kablo şeklinde yani
  • HartBrake H kullanıcısına yanıt
    O ekran kartını alıyorsan o dandik kasayla durma bir zahmet f/p kasalar mevcut.
  • O Ekran Kartını Alcaksan Kasayıda Degiştirmen lazım O zaman Uyguna Güzel Kasalar Var
  • Tamamdır kasayı değiştireceğim.Şu kasa uygun mudur? THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-versa-ii-500w-midt-atx-siyah-kasa.html#yorumlar
    Birçok forumda kötü bir yanını görmedim ancak sizede sorayım dedim.
  • Kasa olarak teknobiyorikden dark n10 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçinde güç kaynağı olan bir kasa arıyorum.300tl'yi geçmeyecek şekilde.
  • Yani benim düşüncem hatalı bir seçim yapmış olursun gösterdiğin kasada psu 80+ plus değil verdiği değerin &70-75 anca verir vermez sisteme zarar verme olasılığı yüksek sana kalmış alıp almamak daha iyi kasa+psu ikinci el bölümünde arasan belki bulabilirsin garantisi devam eden bir kasa+psu çok ideal olur ekran kartı tam yükte sıkıntı çıkarabilir gtx960 ile de düşünebilirsin seçtiğin psu+kasa yı şahsen ben olsam ikinci elde olsa şöyle 600-750 Watt 80+ plus olup garantisi devam eden bişeyler bakarım tabii senin tercihine kalmış yalnız dediğim gibi 500watt olan psu sisteme sıkıntı çıkarabilir eldeki prinçten de olmayasın

• Gözden çıkarabileceğin miktara bağlı olarak R9 380 daha iyi performans verir sistemine....
  • alacağın ekran kartı için istenen minimum düzeyde psu gereksinimi 500watt ama 80+ olması çok önemli yüke bindiğinde sistemin kapatma gibi sorunlarla karşılaşanlar vardı forumda yetersiz geldiğine dair elinizdeki kasayı kullanıp daha iyi bir psu alma şansın varsa iyi olur elindeki kasayı ön arka eksoz fanları ile soğutabilirsin buda bir çözüm ama normal sıcaklıkların 2-4 derece yukarısında çalışabilir ona göre...
  • Dediğim gibi elimdeki kasa berbat exper diamond internetten bakabilirsiniz.Slot yerinde ekran kartı vidalama yeri yok! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HartBrake

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-elite-rc-430-500w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html#genel-bakis ya da bu nasıldır?

Kasa olarak fena değil ama içindeki güç kaynağı çok kötü.360w anca veriyor.Yetersiz yani.
  • Sanırım siz revize edilmemişe baktınız.Bu kasa 2014 yılında sanırsam içi siyah olarak yeniden satışa sunuldu.360 olanlar içi gri olanlar.Bu siyah olanlar 432w veriyor.Ya da olması vatan da içini açtırıp bakarım kaç w verdiğine :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.