Şimdi Ara

kasamı deldim: işte resimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsinin potansiyometresi var kasanın arkasında
    en kısıktayken gayet sessiz
  • kaedeş kzıma ama güzelim kasayı katletmişsin ya
  • yaptık bir kere ama çok soğuk kasa
  • çok soğuk bırakma abi sakıncalı üşütür kasa
  • keşkem benim de böle bişi ler yapabilecek şeyim olsa.Şimdi o aletleri kim nerden alcak da uğraşçak.resimler de gözükmüyo [simage] yapsan?
  • alt taraftaki linklere tıklayıp görebilirsin
  • mesajı editleyip onları [simage] yapsan
  • Azıcık daha temiz çalışsan daha iyi olacakmış. Ama olsun sonradan yavaş yavaş düzeltebilirsin. Eline sağlık.
  • ok banada böle bi aksa lazım ama hazır olsa ii olur buakdar fan da çok yaw
  • İşini görüyorsa tamadır ama o kestiğin parçayı atmadıysan onu lehimle/kaynakla oraya. Sonra hafif bi zımpara at, sonra metal macunu sür ve kuruduktan sonra yine hafif bi zımpara at. Sonra sprey boya ile boyayıp orayı kapatabilirsin. Tekrar keseceksen biraz dikkat ederek kes ve mümkünse aynı yeri delme.
  • dostum kusura bakma ama kasanın içine etmişsin bence.sen oraya telefonu koyarakhavamı atmaya calışıyorsun ???!!

• kalleş kasayı fan manyağı yapmışsın hiç olmamış gece falan okasayı nasıl çalıştırıyorsun yaa uyuyan hiçkimse kalmaz kusurabakma ama kasan gerçekten çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook köööötü!!!! :((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas71 -- 4/7/2004 0:00:15 >

• telefonla hava atmayı hiç düşünmedim. sen öyle mi yaparsın?
    gece de çok sessiz oluyor. p=v.i denkliğine göre voltajı düşürünce güç azalıyor
    tepki veriş tarzın çok garip geldi
  • bırak herkesin yanıt şekli net kültürünün göstergesidir

kasa elden gitmiş diyemiyeceğim, adam edilmesi kolay

telefon benim de dikkatimi çekti fakat inanın ki "hava atılacak bi$i" değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayvan herif

keşke yuvarlak delseydin üstüne tel koyardın, üstündeki köpük tarzı şeyler nedir?? sıcak silikonu niye şeffaf kullanmadın, ahh barkin ahh

evvet abim..ne yaptın barkin sıçmışın kasanın içine...hele o pahalı kasaya..bende aynı şekilde kestim ama yuvarlak..iki tane 120 lik fan 220 volt koyucam..buz yapıcak..çok ucuza olucak..en iyisi sen üzerine filtre koy kapat o çirkin manzarayı..çok getto duruyor...birde arkadaş dalga geçmiş hafiften..ciddiye alma..telefon işini boşver..sonuçta işlemciler çok ısınıyor bir şekilde soğutulucak..sen kasa önü ve arkasındada bu işlemi yapmalısın..forumlara bak en yaralısı önden giren arkadan çıkanıdır..tahliye böyle yapılır..birde nf7 yi nerden kaça aldın..iyi cpu iyi board harika..ama o ekran kartı..ahh barkın ahh olurmu hocam al şu andromedadaki pro-xtlerden ahhh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuffguy -- 6/7/2004 16:41:03 >

• Ben bi kaç topicte yapmıştım ben yaptım siz yapmayın diye, kardeşim pencere bi kere çok geniş olmuş, herşey meydana çıkmış ve sürücü yuvaları rezalet görünüyo (benimkinde olduğu gibi)
    işçilik de çok zayıf
    Umarım bundan sonra daha dikatli çalışırsın
  • http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=NF7
    nf7 yi buradan aldım aldığım zaman 87$+kdv idi şimdi 93 olmuş :(
    ekran kartını değiştirmek istemiyorum. 9700 küsur puan yaptım daha yukarısını deniycem.
  • pencereyi ben yapmadım ki kasa öyleydi
  • benım kasam ıyı sayılmaz ama sımdı ıdare eder benı kasada 2 fan sereno sıyah ama ılk once ram almak ıstıyorum onun ıcın kasa bıraz sonraya kalıyor
    pc ozelıklerım
    amd 2.5 barton
    msi k7 kt4av anakart
    wınfest 5600 256mb ekrankartı ıstedıgım ram ıse 2bg corsair twınx pro ddr 2X
    ram 256 mb ddr 400 pc3200 kıngston
    creatıve ses kartı 5.1 ve sessıstemı
    17'' phılıps
    zoom x4 modem
    klawye (dandık witkey)
    maus (8 senelık halertpacertbell )
    falan fılan cartu
  • güzel olmuş zaten aksi emeğe saygısızlık olur...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.