Şimdi Ara

Kasanın içindeki kablo tünellerinin kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar yeni bilgisayar aldım fakat küçük bir sıkıntı var kasamda sağ tarafta kabloların geçmesi için boşluk ve tüneller var fakat bilgisayarı monte eden kişi kabloları direk olarak bağlamış bende bunu tünellerden geçirerek bağlamak istiyorum fakat bu seferde bazı tünellerin üstüne anakart geliyor acaba anakart yanlış mı takıldı yoksa kasa ve anakart uyumsuzmu.yardımcı olursanız sevinirim.
    Kasa:Everest 72 gaming
    Anakart:Msi h97m-g43
    Kasanın içi ile ilgili fotoğraflar:http://hizliresim.com/Z7YQdz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakartın'ın altındaki boşluk işlemci için, Sen anakartın sağ ve alt tarafındaki boşlukları kullanacaksın kablo düzeni için.
  • Power supply'ı ters montajlamışsın fanı aşağıya bakması gerekiyor :) Egzos fanınında havayı dışarı atması gerekli

Bu arada keşke kasayı rampage 75 alsaymışsınız daha geniş içi...

Kablo toplama içinde tüm kabloları sök ve kanallardan geçirerek topla anakartın arkasına gelen boşlukları umursama :)

Anakartıda keşke h97 pc mate falan alsaydın gigabyte h97m d3h falanda olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 9 Ocak 2016; 15:04:52 >
  • Çok çok teşekkürler kasayı bir Zaman sonra değiştireceğim için bu kasayı aldım önereceğiniz bir kasa varmı ve son olarak anakart kötümü acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Power supply'ı ters montajlamışsın fanı aşağıya bakması gerekiyor :) Egzos fanınında havayı dışarı atması gerekli

Bu arada keşke kasayı rampage 75 alsaymışsınız daha geniş içi...

Kablo toplama içinde tüm kabloları sök ve kanallardan geçirerek topla anakartın arkasına gelen boşlukları umursama :)

Anakartıda keşke h97 pc mate falan alsaydın gigabyte h97m d3h falanda olurdu...

bide hocam siz bana tüm kabloları çıkar tak diyorsunuz da her seferinde çıkaracağıma inanarak kapağını açıyorum içini görünce kapatıyorum yanlış takarım falan diye korkuyorum yakarım falan diye o yüzden biraz yemiyor sizce kendim yapsam bir sıkıntı olurmu herhangi bir videoya bakarak yada eski halini fotoğraf çekip neyin nereye takıldığını görmek amacıyla.

• Hicbisey olmaz yapboz gibi zaten eglenirsin bile

Poweri ters takmislar fani altina dogtu gelecek sekilde montajlamayi unutma

Anakartta fena degil kullanilir degistirmene gerek yok ama 8pin cpu beslemeli bir model daha dogru olurdu ama olmasada sorun degil islemci neydi?

Kasayi bir butce verirsen ancak onerebilirim ya corsair 200r ya 230t yada 400r tercih et :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 9 Ocak 2016; 20:41:06 >
  • quote:

Hicbisey olmaz yapboz gibi zaten eglenirsin bile

Poweri ters takmislar fani altina dogtu gelecek sekilde montajlamayi unutma

Anakartta fena degil kullanilir degistirmene gerek yok ama 8pin cpu beslemeli bir model daha dogru olurdu ama olmasada sorun degil islemci neydi?

Kasayi bir butce verirsen ancak onerebilirim ya corsair 200r ya 230t yada 400r tercih et :)

hocam işlemci 4690 fiyat'ta 200-350 arası bir kasa olursa iyi olur ve sizce zalman z11 plus hf nasıldır.ve yardımınız için teşekkürler.
    ..
  • Yeter anakart ya bidaha masraf etme he iade ederim diyosan daha iyi biseyler alabilirsin ayni fiyata ama sorunsuz anakarti sadece internetten aldiysan begenmeyip iade edebilirsin oda 7gun icinde :) ugrasmam diyosan cokda onemli degil goturur

Kasa corsair graphite 230t ye bak sadelik ve sessizlik istiyosan
    Coolermaster silencio 650 ye bak

• quote:

Yeter anakart ya bidaha masraf etme he iade ederim diyosan daha iyi biseyler alabilirsin ayni fiyata ama sorunsuz anakarti sadece internetten aldiysan begenmeyip iade edebilirsin oda 7gun icinde :) ugrasmam diyosan cokda onemli degil goturur

Kasa corsair graphite 230t ye bak sadelik ve sessizlik istiyosan
    Coolermaster silencio 650 ye bak

teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.