Şimdi Ara

Kasanın içine led ışık yapma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • turuncu yada mor almayı düşünüyorum bikaç yere sordum yoktu sormaya devam ediyorum
  • Sahibinden.com'a bakabilirsin.Şerit Led'i eğer doğru yerden alırsan hesaplı oluyor Eylül ayında PC masamın ışığı bozuldu ve yerine LED alıp Taktım hem hoş hemde aydınlatması güzel.Şimdi yeni dolap alıyoruz onada hem dekor hemde aydınlatma amaçlı olarak aşağıdaki ürünün sıcak beyaz renginden 5 m alıcam kafamın estiği yere takarım artık Birde video var o şuan yükleme aşamasında,yüklensin koyarım

Daha sonra hastalık oldu ve aşağıdaki şekile geldi masam
     Kasanın içine led ışık yapma

Saygılar Cengiz

• Merhaba arkadaşlar bende raidmax blackstorm var kasa içine şerit ledi yapıştırdım fakat kırmızı ve siyak uçları neye bağlıyacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eryilmaz90

Merhaba arkadaşlar bende raidmax blackstorm var kasa içine şerit ledi yapıştırdım fakat kırmızı ve siyak uçları neye bağlıyacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

kasada bulunan 12 volt çıkışlarına dvd ye fln takılan varya ona bağlıcaksın...
  • Tamam sağol oldu 15 led yeşil 50 led mavi bağladım müthiş bir görüntü oldu resimlerini akşama koyacağım :)
  • Arkadaşlar ben yeşil led arıyorum nerde alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle anakarta takma ben işlemci ve ram'i bu yüzden daha önce yaktım varsa psu ya bağla yoksa adaptör iste derim ben 1-2 gün kullandım sonra pc'yi yaktım bu yüzden mod'umu yarım bıraktım
  • Beyler cahilligime verin de bu ledleri alsam pc ye baglamak degilde.Duvara yansıtmak istiyorum . Bunun için ledi aldıktan sonra neler yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engram

Beyler cahilligime verin de bu ledleri alsam pc ye baglamak degilde.Duvara yansıtmak istiyorum . Bunun için ledi aldıktan sonra neler yapmam gerek ?

dostum elektirikçiye gidince yanında ona uygun adaptör istersen verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushEpicsTR

quote:

Orijinalden alıntı: engram

Beyler cahilligime verin de bu ledleri alsam pc ye baglamak degilde.Duvara yansıtmak istiyorum . Bunun için ledi aldıktan sonra neler yapmam gerek ?

dostum elektirikçiye gidince yanında ona uygun adaptör istersen verir.

Eyvallah cok saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.