Şimdi Ara

Kasanın ön jakları çalışmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar format atmadan önce ön jacklara headset takıp kullanabiliyodum ama formattan sonra bütün driverları kurmama rağmen ön taraf çalışmaz oldu.[realtek hd audio programıyla yapılıyo ama programı hiç bir yerde bulamadım.normalde driver yükliyince gelmesi lazım]Sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimboo -- 17 Mart 2013; 14:33:24 >

• upupupup
  • anakartın markasını ve modelını sıtesıne gırerek ses drıverını download et kur sonra tekrar dene eger yıne olmazsa anakart soketıne bak bakalım oturmusmu soket ses soketıne formatla bır alakası olacagını zannetmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim6134

anakartın markasını ve modelını sıtesıne gırerek ses drıverını download et kur sonra tekrar dene eger yıne olmazsa anakart soketıne bak bakalım oturmusmu soket ses soketıne formatla bır alakası olacagını zannetmıyorum

evet dediğiniz yapınca çalıştı ama realtekin programı hala yüklenmidği için mikrofonu çalıştıramıyorum şimdi.
  • mıkrofon da çalışması lazım onuda w7 kullanıyorsan sağ alt kısımda bulunan hoparlor sımgesıne sag tıkla kayıt yerine gir mıkrofonu aktif et mıkrofon ses acıp kapatma yeri vardır ordanda sesını ayarla.
  • quote:

mıkrofon da çalışması lazım onuda w7 kullanıyorsan sağ alt kısımda bulunan hoparlor sımgesıne sag tıkla kayıt yerine gir mıkrofonu aktif et mıkrofon ses acıp kapatma yeri vardır ordanda sesını ayarla.

yok yaptım gende olmadı mikrofonu görmüyo bilgisayar
  • senın mıkrofonu arkadan takınca görüyormu peki
  • birde şu var diyelimki anakart gıgabayte g41 vsvs bunda revizyon numarası vardır her bırının drıverı bırbırıne uymaz onun ıcın bunu anakarttan kur eger elınde orgınal cd varsa anakartın ondan kur yoksa ınternetten ındır kur olması gerekır sıtesınde 64 32 bit mi onlarıda yazarak ındır kardeş oda olmadı.ses drıverını sıl sonra ag bagdaştırıcısından donanım kımlıklerını al google kopyala ole arat o şekildeede bulursun ama kesın azalıa mı ne karın agrısıdır o çıkar he yada realtek ac 97
    eger w 7 ise sistem anakartında eskı modelse yanı windows 7 uyumlu degılse ugrastırır.
  • quote:

senın mıkrofonu arkadan takınca görüyormu peki

evet görüyo arkada problemyok.ön jakı aktif edemiyorum
  • kardeş realtek sımgesine tıkla sag altta sonra acılan sayfada sag ust kısımda dosya seklınde sımge olacak ordan on panel etkınlestırılmışmı ona bak
  • merhaba hocam şimdi realtek programında ayarlaer kısmıda gelişimiş i tıklayın orada ön paneli takılı iken arka paneli devre dışı bırak oda olmaz ise resimdeki gibi mi ayarların

Kasanın ön jakları çalışmıyo
  • tamamdır realtek high defination audio programı sonunda yüklendi teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.