Şimdi Ara

Kasanızın LCD göstergesi (FPS Sayaç eklendi) - USB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
14
Favori
5.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinize sağlık hocam. Cihaz tamamen sizin tasariminiz mi yoksa başkalarından da etkilenme şöz konusu mu ?
  • Takipteyim
  • Hocam bunlara "AIDA64" tarzı programlar ile ekran kodlaması ve yerleşimi yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRe42TRK

Hocam bunlara "AIDA64" tarzı programlar ile ekran kodlaması ve yerleşimi yapılabiliyor mu?

Evet bilgileri AIDA64(eski adıyla everest ultimate)den alıyor. Ekran kodlamasını ayrıca başka bir progaram üstleniyor(yanında verilecek-anlatılacak).

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Neco hayırlı satışlar kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: squee166

Neco hayırlı satışlar kardeşim :)

Teşekkürler bay Squee Bozan. (:

• Hocam ellerine,emeğine sağlık
  • elinize sağlık çok güzel cidden
  • Kasanızın LCD göstergesi (FPS Sayaç eklendi) - USB

• yıllar önce aldığım set hala sağlam şekilde duruyor.kesinlikle tavsiye ederim.
  • oyundayken işlemci değerleri fps gibi değerleri gösterebilir mi? super olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikurt10

oyundayken işlemci değerleri fps gibi değerleri gösterebilir mi? super olurdu
    Oyundayken işlemci değerlerini gösteriyor zaten(cpu usage, cpu temp v.s.) ama fps değerlerinden emin değilim.
    GPU nun çok fazla özelliklerine erişemiyor(belki sıcaklık ve fan hızı) ama bakabildiğin ekstra toollar varsa ve en azından bi not defterine falan yazabiliyorsa değeri, ekran kesinlikle okuyabilir oradan.
    Akşam bi FPS gösterme yolunu araştıracağım, deneyeceğim. Steam'in kendisinden aldırtabilirim belki.

• necoinside kullanıcısına yanıt
    Birde kırmızı üzeri beyaz olursa tadından yenmez :) Yapabildiniz mi FPS sayacını
  • @mavikurt10
    Oynanan oyunun ismi (exe ismi) ve FPS sayacını hazırladım RivaTuner programından alıp ekranda gösterilebiliyor.
    @SMOK
    Renk seçeneği pek yok maalesef.

FPS ile alakalı kısa bir video çektim, youtube a yükleyip burada paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoinside -- 21 Nisan 2018; 1:8:1 >

• FPS göstergesi de eklendi

• şaka olmalı sanırım, en kötü fraps programını kullanmak varken böyle bir şeye neden ihtiyaç duyarsınız ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersimg03

şaka olmalı sanırım, en kötü fraps programını kullanmak varken böyle bir şeye neden ihtiyaç duyarsınız ki?
    En öncelikli amaç görsellik.
    Diğer yandan tüm bu bilgilerin hepsini gösteremiyor ne yazık ki fraps.
    Ayrıca monitörün her pikselini kullanman gereken durumda ekrana birşey yazmak akıllıca olmayabilir, ekranda istediğin yere oyun esnasında çekemeyebilirsin bilgileri.

• frapsı örnek olsun diye yazdım bunun dışında bir sürü program var. ben gerçekten satın alanlara şaşıyorum, üretene değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersimg03

frapsı örnek olsun diye yazdım bunun dışında bir sürü program var. ben gerçekten satın alanlara şaşıyorum, üretene değil :)
    Onlarca insanın ihtiyacı varmış demek ki boşver takılma, tartışmaya gerek yok.. Bilgisayar alanlara da şaşanlar var bu dünyada (:

• üstad öncelikle ellerine sağlık tam olarak bunu ariyordum diyebilirim. Fakat ben işletim sistemi olarak Libreelec (KODi) kullanıyorum. Acaba bu usb ile kodi destek verirmi deneme şansınız varmıdır. Eğer uyumlu ise derhal almak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.