Şimdi Ara

Kasap Dükkanı+Et Restorantı olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu babası kasap olan bi arkadaşım için açtım ve önerilerinizi bekliyorum. Arkadaşımın babasının güzel bir yerde kasap dükkanı var kira fakat iyi işliyor.kira fiyatı her sene artıyor ve bu hal çekilmez duruma gelmiş arkadaşımın babasına verdiği tavsiye ise şu; gerekli aletleri alıp 3-4 metre tezgah yapıp ordan kiloyla istediği etleri pişirerek müşterilere sunma aynı zamanda kasaplığa devam etme sizce iyi iş yapar mı ? Böyle bir mekan manisa da var ve çok büyük ama burda iş yapar mı sorun o ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mafyalar gelir tokatlarlar

• İl ne orası derken ?

• onun icin ayri dukkan acman gerekiyo diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

İl ne orası derken ?

Manisa Menekşe diye bir yer işte ve orası gibi yapmak istiyorlar dükkanı

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

onun icin ayri dukkan acman gerekiyo diye biliyorum.

Kasabın yanında hiç iş yapmayan toplasan haftada 3-4 müşteri gelen bir tatlıcı var ve dükkanı için 100k istemiş almayı düşünüyorlar fakat 35-40 bin birikmişleri var çok krdi çekmeleri gerekir ve restorant işi tutmazsa kredi de ödeyemezler o zaman işleri zora girer.

• Olabilir hocam. Ama et kesimini arka tarafa almanız lazım, malum herkesin içinde olmaz. Görünen yerde ise paket halinde koyarsınız. Gebze'deyim. Buralarda öyle işleyen yerler var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhttnshn61

Olabilir hocam. Ama et kesimini arka tarafa almanız lazım, malum herkesin içinde olmaz. Görünen yerde ise paket halinde koyarsınız. Gebze'deyim. Buralarda öyle işleyen yerler var.

Hmm doğru diyorsunuz göze batar hoş olmaz.

• manisa menekseyi biliyorum orasi sadece restoran.
    oyle yapcaklarina kasap dukkanini kapatsinlar restorana donustursunler

• accaklari yer manisada mi

• Kaliteli hizmet veren çoğu yer tutar. Hele ki ihtiyaç varsa...

• Ben Trabzon da öyle bi mekana rastladım senin tarif ettiğin şekil adam kasap reyonunun yanına 5,6 masa atmış adam, biraz da geniş tabi mekan ızgara vardı yan tarafta orda etleri pişirdi kuzu pirzola yemiştik çok lezzetliydi. Tutabilir yani bence, hem 2 türlü de iş yapmış oluyor mekan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

Ben Trabzon da öyle bi mekana rastladım senin tarif ettiğin şekil adam kasap reyonunun yanına 5,6 masa atmış adam, biraz da geniş tabi mekan ızgara vardı yan tarafta orda etleri pişirdi kuzu pirzola yemiştik çok lezzetliydi. Tutabilir yani bence, hem 2 türlü de iş yapmış oluyor mekan.

hocam bende trabzondayım nereyi diyorsunuz aklımda biryer var ama
  • Tutabilir.Öyle bir yerde yemiştim.Adam kasap ve bakkal açmış yan yana.Masaları,ızgaralarıfalan kurmuş önüne de.Kasaptan et,bakkaldan içecek alıp kendin pişir kendin ye yapıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

Ben Trabzon da öyle bi mekana rastladım senin tarif ettiğin şekil adam kasap reyonunun yanına 5,6 masa atmış adam, biraz da geniş tabi mekan ızgara vardı yan tarafta orda etleri pişirdi kuzu pirzola yemiştik çok lezzetliydi. Tutabilir yani bence, hem 2 türlü de iş yapmış oluyor mekan.

Ben kuzenime kalmaya gitmiştim Trabzon a, yerleri tam olarak hatırlayamıyorum şuanda ama Akçaabat olması lazım.

• olur hocam cokta iyi olur insanlar dogal diye genelde o tarz yerlere gidiyorlar

• quote:

quote:

quote:

Ben kuzenime kalmaya gitmiştim Trabzon a, yerleri tam olarak hatırlayamıyorum şuanda ama Akçaabat olması lazım.

ben merkezdeyim ama akçaabat da hatırlıyorum bu tür biryer

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben merkezdeyim ama akçaabat da hatırlıyorum bu tür biryer

Merkezden bindik minibüse 20 dk da geldik ve tam minibüs son durakda yolun sonunda döndüğü virajın tam karşında kalıyor mekan aynı yer olabilir

• öyle bi olurki bkz örnek verim taylan et büfe diye biyer var çatalcada, adamlar hem kesiyo hem restorant . dersinki allahın çatalcasında milletin ne işi var ama hergün full çekiyo dükkan . çok da güzel hizmeti lezzeti var
  • Dostum bizim burda aynı dediğin gibi bi yer var hem kasap hem restaurant, biraz elit bi yer ama gayet iyi çalışıyor bence böyle yapması gayet mantıklı olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.