Şimdi Ara

Kasaya Cam panel nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasa normal bilindik basit siyah kasalardan ATX

• quote:

Orjinalden alıntı: djkivi

kasa normal bilindik basit siyah kasalardan ATX

cam dersen pleksi kastettin herhalde. reklam panaoları yapan yerlerde bulabilirsin.
  • hocam sen direk kasaya kapakmı istiyorsun yoksa kendin penceremi acacaksın???
  • ya işte plastik kasanın yan panelinin yerine(metal) şeffaf kasa yapacağım işte mesela nerede bulabilirm :S:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkivi -- 11 Ocak 2007; 16:52:47 >
  • bi soruda benden
    elimde bi plexy var üstüne fan yuvası açmak istiyorum fakat hangi alet edevat kullanmam gerektiğini bilimoyurm

ben matkapla delip delik üzerinden kıl testere yardımı ile yuva açayım dedim ama
    çatlattım plexy
  • @by_zyxel
    aslında uyguladıgın metod işe yaramalıydı ama sanırım cok fazla baskı uygulamıssın eger elinde dremel seti varsa metal testere gibi olan ucla kesebilirsin yoksa eger eline bıcak gibi bişi al kesmek istedigin yerin üzerinden defalarca gec bi süre sonra orası kopacaktır

@djkivi
    cevabını anlayamadım sen elindeki kapagımı kullanacan yoksa sıfırdan bi kapakmı istiyorsun??? eger sıfırdan bi kapak istiyorsan bulman imkansız senin kasanın aynısından alman lazım extra kapak üreten 1-2 firma var onlarda bir iki model için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

@by_zyxel
    aslında uyguladıgın metod işe yaramalıydı ama sanırım cok fazla baskı uygulamıssın eger elinde dremel seti varsa metal testere gibi olan ucla kesebilirsin yoksa eger eline bıcak gibi bişi al kesmek istedigin yerin üzerinden defalarca gec bi süre sonra orası kopacaktır

dostum sağolasın önerini dikkate alacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.