Şimdi Ara

kasaya ekstra fan alacağım yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu kasayı topladım dün görevli arkadaşta üste 20cm sol kapağa 12cm'lik fan takabileceğimi söyledi fakat bunun analizini nasıl yaparım ? içerden mi üflüycek dışarıdanmı vericek dıştan içemi vericek neyi nereye nerden alıp nasıl takacağım

kasaya ekstra fan alacağım yardıma ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 10 Şubat 2013; 10:23:52 >

• Üstte 20cm varsa dışarıya üflesin. Diğer hepsi içeriye üflesin. İyi bir sirkülasyon oluşur sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Üstte 20cm varsa dışarıya üflesin. Diğer hepsi içeriye üflesin. İyi bir sirkülasyon oluşur sanırım..

hocam bende aynısını düşünmüştüm üst tarafından dışarı atma potansiyeli yüksek gibi duruyor peki bu fanların içe dışa diye bunları birbirinden ayıran bir terim varmı
  • Isınan hava yükselir zaten. 20cm'lik bir fan yardımıyla da çok iyi bir sirkülasyon olacaktır.. Terimlerden haberim yok bu konuda. İçe ve dışa işte. :)
  • Ön ve yan kapaklara takılan fanlar havayı içeriye üflemeli Arka fan ve üst tavan fanıda ters bağlanıp egzos diye tabir edilir içerde yükselen havayı dışarı atacak şekilde olmalıdır. Genelde fanların kasalarında ok işaretleriyle hava akımının yönü ve pervanenin hangi yönde döndüğünü gösteren ok işaretleri vardır. 200 mm fanlarda olmayabilir en azından benim fanlarda yok :) . Fanların kablo olan ve etiketli olan yönü havayı üfleyen tarafıdır yüksek ihtimal . Yani arka ve tavan kısmına takılan fanların etiketli kısmı dışarıya bakacak şekilde olursa içerdeki havayı kasadan dışarı atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocoloco

Ön ve yan kapaklara takılan fanlar havayı içeriye üflemeli Arka fan ve üst tavan fanıda ters bağlanıp egzos diye tabir edilir içerde yükselen havayı dışarı atacak şekilde olmalıdır. Genelde fanların kasalarında ok işaretleriyle hava akımının yönü ve pervanenin hangi yönde döndüğünü gösteren ok işaretleri vardır. 200 mm fanlarda olmayabilir en azından benim fanlarda yok :) . Fanların kablo olan ve etiketli olan yönü havayı üfleyen tarafıdır yüksek ihtimal . Yani arka ve tavan kısmına takılan fanların etiketli kısmı dışarıya bakacak şekilde olursa içerdeki havayı kasadan dışarı atar.

eline sağlık hocam hemen siparişleri vereyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.