Şimdi Ara

Kasaya Yapistirilan Sticker?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasanin disina yapistirilan (-ornek: intel, amd, linux, windows xp cikartmalari-) stickerlardan nerden buluruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 22 Eylül 2007; 22:49:47 >

• Bilgisayarcılardan
  • 2.el bölümünde satan arkadaş vardı
    50 ye yakın stickeri 15 ytl ye veriyordu
  • bi kere amd ye mail atmıştım amerika'dan bana göndermişlerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

bi kere amd ye mail atmıştım amerika'dan bana göndermişlerdi.

helal olsun adamlara boşuna demiyoruz forever amd die

intel duy duy

• yanitlyan arkadaslara tessekurler, ikinci el bolumunde ilani bulamadim. forumda kendi stickerini yap diye bir konu var, ordan kendim yapmayi dusunuyorum, internette guzel grafikler var cunku.. Durduk yere birde yazici masrafi cikti :/
  • quote:

bi kere amd ye mail atmıştım amerika'dan bana göndermişlerdi.

Hele Bahsette Bizde MaİL AtalımKargo Onlardan
  • forumda duyulursa amd yandı walla, artık cpu üretmeyi bırakır sticker basarlar paso
  • quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

forumda duyulursa amd yandı walla, artık cpu üretmeyi bırakır sticker basarlar paso

• işte amd athlon işlemci kullanıyorum ama burda sticker yok bana gönderir misin dedim
    göndermişler.
  • amd nin farkı buiste
  • quote:

işte amd athlon işlemci kullanıyorum ama burda sticker yok bana gönderir misin dedim
    göndermişler.

• forumda birisi kendi stickerinizi kendiniz yapın die anlatıyordu biraz ararsan belki bulursun
  • amdnın farkı yesıl renklı olması hem dogayı temsıl edıyo az yakıyo cevrecı yakıt hem performansı yuksek bı ıslemcıden daha ne bekleyebılırsınızkı bulasıkmı yıkasın sıze bıda yaw
  • forza İNTEL
  • http://forum.donanimhaber.com/m_13747710/tm.htm al kendin yap !!
  • Arkadaşlar izmirde sticker arayan arkadaşlar varsa her türlü sticker çıkarılır.İsteyen arkadaşlar cvp yazarsa adres telefon vereyim..
  • beyeniceğini umuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: cnr0663

Kasanin disina yapistirilan (-ornek: intel, amd, linux, windows xp cikartmalari-) stickerlardan nerden buluruz?

internetten resimlerini bul reklamcıya götür sana dijital baskıdan çıkartsın bu kada basit
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.