Şimdi Ara

KASETÇALARDAN 10 YTL YE MP3 KEYFİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
15.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video yada ses kaydı koyarmısınız lütfen
  • ses kaydı koyayım da, ses kalitesi ancak benim kayıt yaptığım cihaz kadar olacak. geçen gün 1000 wattlık ev sinema sisteminden cep telefonuna kayıt yaptım belki zil sesi olarak ayarlarım diye, çok farklı haliyle.
    bir anlamı olmaz.

şöyle anlatmaya çalışayım:
    adaptöre bağlı mp3 player'ın sesini sonuna kadar açıyorum. teybin ses ayarını değiştirmeden radyoda iken volüm 10'da çıkan sesten kaset adaptörünü bağlayınca radyodaki volüm 10'da çok daha güçlü bir ses veriyor (sanki 16-17'ye dek açmışım gibi. teknik açıklamasını yapamam, ama bariz farketti)
  • fm kablosus ıyı olmuyor hepsınden kullandım parazit yapıyor
    ucuz olsun dersenız kaset adaptor sorunsuz işinizi gorur..
  • SES KALİTESİ EĞER İYİ BİR EKO.. LU MP3 PLAYER VEYA İYİ BİR EKO.. LU TELEFONA SAHİPSENİZ ORJİNAL KASETTEN ALDIĞINIZ SES KALİTESİNİDE BU SİSTEM İLE ALIRSINIZ...BEN IPOD VERDİĞİM 100 YTL YE YANIYORUM BU İŞ İÇİN EN İYİSİ YENİ TELEFON ALACAKLARA SON WALKMAN TEL W700İ W200İ W810İ BAŞKA ŞEYLERDE PARA VERMEYELİM...KASET APARATININ MARKASI ÖNEMLİ DEĞİL BEN 5 YTL YE ÇİN MALI ALMIŞTIM AMA PHLPS VARSA ONU ALIN.. SES KALİTESİNDE SORUN OLAN VAR İSE MP3 PALYERİ SONY TELEFONU OLAN ARKADAŞLARINKİ İLE DENESİN SORUN KASETTEMİ KASETÇALARDA MI KABLODA MI VEYA MP3 TELEFON,IPOD DISKMAN...DE Mİ
  • Arkadaşların dediklerini bugün denedim müthiş bir ses kalitesi var. tamda fm transmitter alma aşamasında bu topiğe girdim beni 80 kaattan kurtardınız.
  • Bende bugün uyguladım kulaklığa girişi kendim bağladım tam yapamadım sanırım ses az çıkıyor biraz ama kısa bir zamanda işinin ehli birine düzelttiricem şuan telefona şarkı atıyorum :)
  • Arkadaşlar kaseti hem resimdeki W700i telefonla hem Sony MP3 çalarla denedim, parazit sesi gibi bir cızırtı yapıyor. Aracın Teybinden de olamaz çünkü diğer kasetleri net çalıyor. Teybinden net ses alan var mı?
    Tecrübelerinizi bekliyorum. Tşkr.
  • sony çihazların sesini orta düzeyde tut kasetçelerden sesi artır..eko yu düzelt....
  • Bende var sony discman ve sony kaset adaptörü ile kullanıyorum.
    Çok memnunum.
    Ama kaset adaptörü çok farkettiriyor.
    3. adaptör sony idi.
    Ve 30 kusur milyona almıştım.
    Bazı teyplerde tam oturmadığında cızırtı yaptığını duymuştum.
    Kaseti yerleştirdikten sonra eğer problem var ise hafif ejekt tuşuna ve ileri geri sarma tuşlarına dokunun düzelme olasılığı yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denimo -- 3 Haziran 2007; 17:15:36 >
  • ya beyler ltfn banada anlatın n70 var bnde hangi kabloyu neye bağlıcam iice na yapmam gerektiğini anlatırsanız sevinirim
  • Arkadaşlar bende bu yöntemi uyguladım çok keyifli fakat meğersem benim kolonlardan sadece birinden ses geliyormuş :)
    Mp3 çalan telefonumu kullanmıştım ben mp3 player yerine.6230i ye yan sa ayi bi kulaklık aldım bunu kestirdim kaset adaptörün çıkışının gireceği bir giriş taktırdım normal kulaklğı falan da takabiliyorum şuan ama arabada da kulaklıkta da sadece bir taraftan ses geliyor nedendir acaba içime dert oldu ya :(
  • delici ozy kardeş,

Nokia n70e ad41 aparat alacaksın nokia shoplardan , sonra bu kasetçaları aracın teybine takacaksın diğer soketide telefonuna taktığın ad41 aparatına takcaksın.
  • arkadaşlar anlaşılan bu adaptörden herkes memnun bende almayı düşünüyorum sizce 6600 ile nasıl çalışır kaliteli olurmukulaklığı kesip kendim bağlantıyı yapıcam yoksa illa walkman telefonmu lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

arkadaşlar anlaşılan bu adaptörden herkes memnun bende almayı düşünüyorum sizce 6600 ile nasıl çalışır kaliteli olurmukulaklığı kesip kendim bağlantıyı yapıcam yoksa illa walkman telefonmu lazım

kardeş 6600 la yapmanı tavsiye etmem.zaten biliyosun orijinalinde 6600 mp3 çalmıyor.programla çalıştırırsın anca.onunda ses çıkışı çok kötü.benden söylemesi
  • ya biz n70 ile denek ama calistiramadik acaba kablolarimi yanlis bagladik problem nerden kaynakli olabilir

ad41 aparati nedir anlamadim ben kasetin kablosunu kopardim nokia kulakiligin kablosunuda sonra bu ikisni bagladim calismadi

su isi biraz ayrintili anlatsaniz olmazmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 8 Haziran 2007; 1:15:41 >
  • arkadaş şimdi sen kasedinkini tekrar bağlattır gün gelir mp3 player falan alırsan kullanabilirsin sadece telefona bağımlı kalmazsın.arkadaşın bahsettiği adaptör telefona normal kulaklık takabilmen için bir dönüştürücü ama ben nokia telefonumda kulaklığı kestirdim 3.5 mm giriş taktırdım.çalışıyor fakat tam verim alamadım adaptör almayı düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

arkadaşlar anlaşılan bu adaptörden herkes memnun bende almayı düşünüyorum sizce 6600 ile nasıl çalışır kaliteli olurmukulaklığı kesip kendim bağlantıyı yapıcam yoksa illa walkman telefonmu lazım

kardeş 6600 la yapmanı tavsiye etmem.zaten biliyosun orijinalinde 6600 mp3 çalmıyor.programla çalıştırırsın anca.onunda ses çıkışı çok kötü.benden söylemesi

evet haklısın 6600 mp3 ü berbat çalıyor walkman telefon alana kadar bekliyeceğim o zaman

• arkadaslar bu n70 icin aparatin ise yaracagindan eminmisinis . kaseti kes yap demistiniz bosuna masrafa girmeyelim yine.

ustune yok bulamadim hic biyerde aratmayin abna eger olmuo bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 11 Haziran 2007; 14:21:08 >
  • Benim telefonu 2+1 e bağlıyorum bazen. Güzel oluyor güzel...
  • suanda nokia kullaniyorum ama eskiden W810 kullaniyordum ve kullanirken bu yontemle oldukca iyi muzik dinleyebiliyordum. SE'lerin guzel bir ozelligi gercekten walkmanphone'lar..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.