Şimdi Ara

Kasığa vurulan tekme yada cop erkekliği öldürürmü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
36.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

22 yaşına kadar erkek bireylerde bırakın şiddetini, küçük darbeler bile gelişim döneminde ki testisleri olumsuz etkileyebilir. Burada ki olumsuzluk genellikle kısırlıktır. Ereksiyonla ilgili problem ancak penise gider damarlarda bozukluk olmasıyle mümkün olabilir ki bu damarların darbeye maruz kalarak harap olmaları küçük bir ihtimal.

sağlıklı olduğuna eminmisin ben bütün üroloji doktorlarına gittim ve hepside penise ya da testislere gelen darbeyle kısır olunmadığını söylediler eğer penise gelen darbeyle kısır olunsaydı yolda giderkene önüne gelen erkeğin orasına vurarak kısır yapardık oh ne güzel ne ala memleket önüne gelenin penisine vur herkez kısır olsun delilik bu kuranda ayeti bile var yüce allah c.c biz sizi bütün canlılardan dayanıklı ve güçlü yarattık en hassas bölgenizi bile bir kaplumbağadan daha dayanıklı daha güçlü yarattık hepinizi benzer yarattık bir kıldık şükretmeniz gerekmez mi buyurmuştur ya peki senin derdin ne canım arkadaşım niye yalan söyleyerek orasına darbe almış kişilerin moralini bozuyorsun artık penis nakilleri testis nakilleri ve hatta sperm hücrelerinin nakilleri bile var varioksel yani kısırlık tarih oldu şu anda dünyada 10.000 milyon kısır insan ikişer üçer çocuk sahibi ve böyle cinsellik konularına yorum yapıcağına zihinsel akıl ve beyin sağlığı konularına yorum yap ya da o konunun doktoruna git sana yararı olucağını sanmıyorum ama gitmende fayda var

• Tavsiyen için teşekkür ederim. Ayrıca yazdığımı iyi okuyup doğru anlamış olsaydın testise gelen darbeden bahsettiğimi de anlardın.
    Yakın zamanda da ürologa gittim ve ameliyat dedi. Ama başka doktorlar ameliyat gereksiz(varikosel için) diyor. Çünkü ağrı yapmayan, elle muayenede ele gelmeyen varikosel tanıları için birçok doktor ameliyatın gereksiz olduğunu söylüyor. Bununla ilgili internette araştırdım.
    O yüzden basit bile olsa varikosel ameliyatı olmamay karar verdim.

Bir de kendini şunu sor:
    Neden tüm canlılarda penis daima testislerin önünde?
    Halbu ki boyacı spreyi gibi üstte olsa yerçekimi etkisiyle daha iyi boşalma sağlanabilirdi.

Bu sorunun cevabını bulduğunda neden testislere gelecek darbenin gelişim döneminde ki erkek bireylerde kısırlığa neden olabileceğini de anlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Tavsiyen için teşekkür ederim. Ayrıca yazdığımı iyi okuyup doğru anlamış olsaydın testise gelen darbeden bahsettiğimi de anlardın.
    Yakın zamanda da ürologa gittim ve ameliyat dedi. Ama başka doktorlar ameliyat gereksiz(varikosel için) diyor. Çünkü ağrı yapmayan, elle muayenede ele gelmeyen varikosel tanıları için birçok doktor ameliyatın gereksiz olduğunu söylüyor. Bununla ilgili internette araştırdım.
    O yüzden basit bile olsa varikosel ameliyatı olmamay karar verdim.

Bir de kendini şunu sor:
    Neden tüm canlılarda penis daima testislerin önünde?
    Halbu ki boyacı spreyi gibi üstte olsa yerçekimi etkisiyle daha iyi boşalma sağlanabilirdi.

Bu sorunun cevabını bulduğunda neden testislere gelecek darbenin gelişim döneminde ki erkek bireylerde kısırlığa neden olabileceğini de anlayabilirsin.

hımm testislerde sperm üretildiği için olsa gerek ama testislere gelen darbe gelişimdeki spermleri etkilese bile çözümü vardır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.