Şimdi Ara

Kasım Celbi Yedek Subay Adayları (Whatsapp Grubu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben şubat 2020 de gitmek istiyorum. Eğer ağustosun son haftası başvurursam kasım ayına mı denk gelirim yoksa şubat 2020 celbine mi? Bu arada yedek subayı seçmiştim erteletirken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

Ben şubat 2020 de gitmek istiyorum. Eğer ağustosun son haftası başvurursam kasım ayına mı denk gelirim yoksa şubat 2020 celbine mi? Bu arada yedek subayı seçmiştim erteletirken.
    Kasima gelirsiniz hocam o yuzden eylulden once tercih falan yapmayin ekim kasim gibi yaparsiniz.

• instance kullanıcısına yanıt
    Peki hocam ekim kasım gibi başvuru durumda yoklama kaçağı olmuyormuyum çünkü son başvuru 31 ağustos diyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

Peki hocam ekim kasım gibi başvuru durumda yoklama kaçağı olmuyormuyum çünkü son başvuru 31 ağustos diyor?
    Askerlik durum belgesinde sinif ve tertibat bekliyor yazmiyorsa olmazsiniz. Kesin olan su tercihi simdi yaparsaniz kasimda gidersiniz

• instance kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi benim haberim yoktu bu 20 ağustos olayından. Temmuz 31 de okuduğum üniversiteden mezun oldum. Dün e devletten asal yoklama başvurusu yaptım tamamen her şeyden habersiz. Bu gün başvuruların dün son olduğunu öğrendim. Eger şimdi ben 31 ağustosa kadar aile hekimimde muayene ı gerçekleştirirsem kasımda askere gidemiyor muyum? Askerlik şubesine gittim onlar başvuru süresi bitti dediler. Gidemezmisim yani. Ben er olarak yapmak istesem yinemi gidemiyorum kasımda. 31 ağustosa kadar sürecek olan işlemler ne peki. Hiçbir şey anlamadım ben bu işten.

• dogansenn D kullanıcısına yanıt
    Hocam muayeneyi dun olman lazimdi kasim icin. Yoklama icin 20 agustos sondu yani. 31 agustosa kadar surecek olan da tercihler misal komando istiyomusun subaylik istiyor musun vs. Kisacasi buyuk ihtimal kasima yetisemiyeceksin ama git muayeni ol vakit kaybetmeden sonra git kasimda gitmek istiyorum tercih yapacaktim de subede belki kasima alirlar. Bir iki arkadasa her ne kadar 20 agustos son deseler de hallederiz kasima yetistirirz falan demisler. Biraz ikna etmeye falan calis e devletten yaptim yoklamayi ama muayeneyj de bugun yetistirebildim falan dersin dusuk ihtimal ama belki yaparlar. Daha once 31 temmuz sondu aslinda 20 agustosa uzatildi keske baksaydiniz

• Konuyla alakasız ama

Okul 24 Haziran'da bitti E-devlette ''okul bittikten 2 ay içerisinde askerlik şubeye başvurun'' diyor. Fakat ben Eylül'de AÖF kayıt yaptıracağım.

Kısacası arada yaklaşık 3 haftalık bir dilim var. Ama e-devlette 2019 sonuna kadar tecilliyim. Bu durumda ne yapılır bilen biri yazarsa sevininirim.
  • MILWAUKEE BUCKS kullanıcısına yanıt
    2019 sonuna kadar zaten tecilliyseniz hicbir sey yapmaniza gerek yok hocam tecilinizi uzatabilecek seviyede bir okula kayit yaptirdiginizda ya da bir ust ogretime gectiginizde o sure otomatik uzayacak. Eger tecilinizi tekrar uzatma hakkiniz dogmuyorsa evet subeye gidip yeni mezun oldum diyip 2 yil daha tecil ettirebilir siniz.

• Hukuk fakültesinden 2.17 gibi düşük bir ortalama ile mezun oldum. 2020 mayısa kadar tecilim var. Sizce bana yedek subaylık çıkma ihtimali Kasım celbinde mi Şubat celbinde mi daha yüksek? Bu konuda cevaplarınız ve görüşleriniz benim için önemli çünkü 31 ağustosa kadar bir karar vermem gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim210

Hukuk fakültesinden 2.17 gibi düşük bir ortalama ile mezun oldum. 2020 mayısa kadar tecilim var. Sizce bana yedek subaylık çıkma ihtimali Kasım celbinde mi Şubat celbinde mi daha yüksek? Bu konuda cevaplarınız ve görüşleriniz benim için önemli çünkü 31 ağustosa kadar bir karar vermem gerekiyor.
    Hocam normalde subat celbinde ihtimal daha yuksekti fakat kasim veya subatta alimlari artiracaklarini yedek subay sayisini 15klara cikaracklarini soyluyorlar ama bunun zamani net olmadigi icin sizin sorunuza da cevap vermek guc. Ayrica soyle birsey de var yedek astsubayliga 40k ya yakin kisi basvurdu bu beklenenden yuksek bir rakam

• Son iki gun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.