Maalesef öyle. Uslu dursa karıya götürecektim ama onu da yapmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Maalesef öyle. Uslu dursa karıya götürecektim ama onu da yapmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
27 Yaşlandım be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen yabancı taklidi yapsan da muhtemelen sana çok iyi davranmazdı. Irk ile alakalı , pasaport ile değil. Tipsiz bir Hindistan/ABD çifte vatandaş gelsin , böcek muamelesi yaparlar |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam hastanede neyse de markette maskeye gerek yok az durup çıkacaksınız zaten maskeyle herhalde sizi çocuk diye düşündü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kedi-ciğer kız hamzoşa az bi şey gülse gelip burda aşık oldum diye konu açacaktı |
Hamza cok mu kilolusun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boyun varsa gayet iyisin. 1.50 degilsindir herhalde ? Bende 83 kg yum 70e dusucem yavas yavas. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de 77yim, geçen sene kovulmadan 82 idim her anlamda prime’ıma ulaşmıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
boy kac maraz? |
180 |
bende 1.80 ama 83 kg yum. biraz kilo vermemiz lazim maraz kilo iyi birşey değil. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |