Şimdi Ara

Kasko bedelleri ile ilgili (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: catalyst

quote:

Orjinalden alıntı: diegoforlan

anlamıyorum bu kasko olayını 3 senedir hasarsızlığım vardı bir tek bu sene bir hasarım oldu

aldığım telif 1247Ytl gerçekten acaip şaşıyorum arkadaşlar burda 700-800 arası teklifler aldıklarını söyleyince

Ben de 1100'e yaptırdım 2005 model aracımı. Tabi acemiliğe geldi biraz napalım full kasko olsun falan filan diye bir sürü gereksiz teminat eklemiş sigortacı.

Neyse seneye farklı teklifler alacağım. Bence siz de farklı şirketlere bir sorun.

hangi sigorta şirketinden yaptırdın acaba ben anadolu sigortadan aldım o fiyatı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: catalyst

quote:

anlamıyorum bu kasko olayını 3 senedir hasarsızlığım vardı bir tek bu sene bir hasarım oldu

aldığım telif 1247Ytl gerçekten acaip şaşıyorum arkadaşlar burda 700-800 arası teklifler aldıklarını söyleyince

Ben de 1100'e yaptırdım 2005 model aracımı. Tabi acemiliğe geldi biraz napalım full kasko olsun falan filan diye bir sürü gereksiz teminat eklemiş sigortacı.

Neyse seneye farklı teklifler alacağım. Bence siz de farklı şirketlere bir sorun.

hangi sigorta şirketinden yaptırdın acaba ben anadolu sigortadan aldım o fiyatı

Aynen Anadolu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.