Şimdi Ara

Kaskoda meslek indirimi hakkında bilgi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracimiza kasko yaptırdik bugün araç esimin adına, eşimde ev hanımi ben ise öğretmenim. Kasko yapan acente ben öğretmen olduğum eşimde öğretmen indirimden yararlanır dedi, ama ufak araştırma yaptım kimisi ruhsat sahibi öğretmen olmazsa sorun yaşarsın diyor. Kasko poliçemde şu şekilde ibarede var aşağıda paylaşacağım... Lütfen bilgisi olan arkadaşlar bena kesin bilgi verebilir mi. Aracima ray kasko yaptırdim..
    Kaskoda meslek indirimi hakkında bilgi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoburak -- 9 Haziran 2020; 23:49:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim sözleşmende yazıyor zaten bize neyi soruyorsun tam olarak anlamadım herşey açıkça yazılmış öğretmenin eşide meslek indiriminden faydalanabilir diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptırmışsın zaten hocam, daha ne!

Senden ücreti indirimli kestiler mi? Sıkıntı yok o zaman, sigorta var sonuçta.

• Kaskoyu kullanacağın zaman ruhsat sahibinden meslegini kanıtlamasıni istiyor.
    Bende sahis sirketi calisani indirimi yapilmisti. Edevletten cikti alip vermiştim.

• herhangi bir hasar anında öğretmen olduğunuzu kanıtlamanız yeterli olacaktır, içiniz rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 5 Haziran 2020; 8:58:49 >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Sorun şu araba esimin adına kendisi ev hanımı benim öğretmen kimliğimi vermem yeterli olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Sorun şu araba esimin adına kendisi ev hanımı benim öğretmen kimliğimi vermem yeterli olur mu
    Sözleşmenizde yazan eşi de yararlanacaktır ibaresi bunun yeterli olacağını belirtiyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.