Şimdi Ara

kaskodan cam değişimi hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

eureko kaskom var, 2010 model 1.3 astra h kasa araç var. araç 7 senelik oldu, bulunduğumuz mahalle hayli ağaçlık ve toz toprak, çoluk çocuk oynuyor vs. artık aracın ön camında aşırı çizik var.

özellikle akşamları far vurunca inanılmaz rahatsız ediyor, sileceklerim çabuk bozuluyor.

eurekonun çalıştığı doraglass'ı aradım (maslak otosanayi) ve durumu anlattım.

adam diyor ki kırık vs olmadan değiştirmiyoruz. tamam o zaman bi keser vurup kırıp gelicem değiştirecek misiniz diyorum, o zaman değiştiririz ama yukarda Allah var diyor bana.

7 yıldır kaskoya para ödüyorum, tek bir ampul bile değiştirmedim kaskodan. aracımda ezikler vuruklar vardı otoking kötü diye gittim sanayide 700 tl para verdim yaptırdım. şimdi böyle bi durum var adam bana hak hukuktan bahsediyor.

siz olsanız ne yaparsınız, ne yapmalıyım yani? camda çok derin (1-2 tanesi bildiğiniz demir tel ile çizilmiş gibi) çizikler var ve aşırı rahatsızım.

benim kafamdakini de içimdekini de Allah biliyor, akşama gidip taşı vurup sağ taraftan kırıcam bi parça bırakıcam arabayı kırılmış diye.

ben mi kötüyüm bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 11 Mayıs 2017; 11:49:37 >

• Top oynayan çocukların yanına gidin birine sertçe ön cama vurmadını söyleyin elinizi kana bulqmamış olursunuz benim ön camı öğrenciler buz etmişti ondan biliyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle eureko gibi firmalarda normal hasarda bile değişim alırsanız şanslısınız.

Cam değişimi ülkede yanlış bilinen bir konudur ne yazık ki. Hiç bir kasko firmasında yılda bir kez ücretsiz değişim yoktur. Sadece hasarsızlık kademenizi düşürmezler cam değişiminde.

Nitekim kasko genel şartında cam hasarı kırılma , çatlama veya görüşü tehlikeye atacak durumda olması olarak tanımlanır.

Görüşünüzü tehlikeye atan bir şey yoksa değişim olmaz. Bununla birlikte temel sigorta prensipleri gereği isterseniz camınıza zarar verip gidip değiştirebilirsiniz. Gelecek sene fiyatınız yükseleceği için bunu göze almış olursunuz.

Şahsen önermem , ancak yaparsanız da kimse niye yaptınız diyemez size.

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Top oynayan çocukların yanına gidin birine sertçe ön cama vurmadını söyleyin elinizi kana bulqmamış olursunuz benim ön camı öğrenciler buz etmişti ondan biliyom

hocam bu tip şeyler ile kendimi kandırırım eldiven takıp kana bulamış oluyorsunuz eldiveni çıkartınca değişen bir şey olmuyor

burada ciddi bir mantık ve hizmet hatası var benim kanaatimce. illa kır öyle getir diyor camı kasti mi kırayım yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Öncelikle eureko gibi firmalarda normal hasarda bile değişim alırsanız şanslısınız.

Cam değişimi ülkede yanlış bilinen bir konudur ne yazık ki. Hiç bir kasko firmasında yılda bir kez ücretsiz değişim yoktur. Sadece hasarsızlık kademenizi düşürmezler cam değişiminde.

Nitekim kasko genel şartında cam hasarı kırılma , çatlama veya görüşü tehlikeye atacak durumda olması olarak tanımlanır.

Görüşünüzü tehlikeye atan bir şey yoksa değişim olmaz. Bununla birlikte temel sigorta prensipleri gereği isterseniz camınıza zarar verip gidip değiştirebilirsiniz. Gelecek sene fiyatınız yükseleceği için bunu göze almış olursunuz.

Şahsen önermem , ancak yaparsanız da kimse niye yaptınız diyemez size.

poliçemde yazıyor hocam yılda 1 defa ücretsiz cam değişimi diye. ayrıca hasarsızlık indirimini vs de bozmaz yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 11 Mayıs 2017; 12:38:52 >

• hysteria_ kullanıcısına yanıt
    Tekrar ediyorum , ücretsiz cam değişimi diye bir şey yoktur.

Kast edilen hasarsızlık seviyesini etkilemeden , bir kez yapılmasıdır.

Ücretsiz olarak belirtilen şey hasarsızlık kademenizin aynı kalmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Tekrar ediyorum , ücretsiz cam değişimi diye bir şey yoktur.

Kast edilen hasarsızlık seviyesini etkilemeden , bir kez yapılmasıdır.

Ücretsiz olarak belirtilen şey hasarsızlık kademenizin aynı kalmasıdır.

tamam o zaman sigorta fiyatımda da bir prim artışı olmaması gerekiyor bu durumda.

velhasıl zaten ön camı paralı olarak değiştirsem çok daha fazla tutar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASKODAN ÖN CAM DEĞİŞİMİ
    4 yıl önce açıldı
    Tek Amortisör Değişimi Hk.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Basamağınız aynı kalır hocam , aynı kalan basamak için de sadece enflasyon zammı uygulanır.
  • Hocam bu size kalmış, bunun kötülük iyilik ile alakası yok.Sonuçta oturma grubu gibi bişey değil cam bu görüşünüzü tehlikeye attığınızdan dolayı değiştirmek istiyorsunuz.

Doraglass vs. buralar ile laf dalışına girmemenizi öneririm. Poliçenizi yaptırdığınız acente ile muhatap olun her zaman, hatta onların sizin işinizi takip edip sizin aracın ön camı ellerinde var mı yok mu diye sorması lazım. Ben acente sahibiyim ve öyle yapıyorum.

Camı tuz buz etmenize gerek yok, çatlamış olması yeterli.

Yılda 1 defa cam değişimi hasarsızlık kademesini düşürmüyor yani hasar yapmışsınız gibi hasarsızlığınız 1 kademe düşürmeyiz görmezden geliriz demek istiyorlar. Ama bu sadece Eureko için geçerli, yenileme vadesi geldiğinde diğer sigorta şirketleri hasarsızlığı 1 kademe düşürüp verirler.

bazı sigorta şirketleri anlaşmasına göre yetkili serviste orjinal cam takılırsa %25 kendi cebinizden ödersiniz diyor, Doraglass zaten yan sanayi cam takıyor ekstra kendi cebinizden ödemenize gerek yok anlamına geliyor ücretsizlikten kasıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 11 Mayıs 2017; 17:24:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: damneed

Hocam bu size kalmış, bunun kötülük iyilik ile alakası yok.Sonuçta oturma grubu gibi bişey değil cam bu görüşünüzü tehlikeye attığınızdan dolayı değiştirmek istiyorsunuz.

Doraglass vs. buralar ile laf dalışına girmemenizi öneririm. Poliçenizi yaptırdığınız acente ile muhatap olun her zaman, hatta onların sizin işinizi takip edip sizin aracın ön camı ellerinde var mı yok mu diye sorması lazım. Ben acente sahibiyim ve öyle yapıyorum.

Camı tuz buz etmenize gerek yok, çatlamış olması yeterli.

Yılda 1 defa cam değişimi hasarsızlık kademesini düşürmüyor yani hasar yapmışsınız gibi hasarsızlığınız 1 kademe düşürmeyiz görmezden geliriz demek istiyorlar. Ama bu sadece Eureko için geçerli, yenileme vadesi geldiğinde diğer sigorta şirketleri hasarsızlığı 1 kademe düşürüp verirler.

bazı sigorta şirketleri anlaşmasına göre yetkili serviste orjinal cam takılırsa %25 kendi cebinizden ödersiniz diyor, Doraglass zaten yan sanayi cam takıyor ekstra kendi cebinizden ödemenize gerek yok anlamına geliyor ücretsizlikten kasıt.

hocam cevabınız ve bilgiler için teşekkürler. cama ufak bi çatlak atar giderim madem öyle.

Rica ederim hocam

Gitmeden önce marka model bilgisi vererek ellerinde cam var mı diye sorup randevu isteyin üstad.
    Araç fazladan boşuna yatmasın.
  • benim aracımda yukardan aşağı çatlak vardı,kaskomun anlaşmalı camcısına gittim
    adam resimlerini çekip kaskoya göndermeden önce aracın içine girip,içerden camın 2-3 yerine çekici koydu kırdı,öyle resimlerini çekti :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.