Şimdi Ara

Kaşların ortasını almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
11.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oguz9696

Önce birine yalattır yumuşasın sonra alırsın cımbızla

Nesnesiz cümle kurma rıza, gider yalattırır sonra randuman alamaz sen olursun sorumlusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemelo

quote:

Orijinalden alıntı: luis_fernandes

Seyrelt cımbızla tamamını alma. Tamamını alırsan çok farkediliyor. Seyreltmelisin

Bnde de var altı beyaz olucak kadar almya çekiniorm azaltmaya da. ama almakta istiorm napsam

3 - 5 tüy bırak bari alcaksan. Soranlara dökülüyor dersin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: felipemelo

quote:

Seyrelt cımbızla tamamını alma. Tamamını alırsan çok farkediliyor. Seyreltmelisin

Bnde de var altı beyaz olucak kadar almya çekiniorm azaltmaya da. ama almakta istiorm napsam

3 - 5 tüy bırak bari alcaksan. Soranlara dökülüyor dersin

Bembeyaz kalıcak bir ay apartmana çıkamam

• Bu kadar çok varmı

Kaşların ortasını almak
  • quote:

Bu kadar çok varmı

Kaşların ortasını almak

Sadece ortası benziyo o da tam değil
  • Traş makinesiyle al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: oguz9696

Önce birine yalattır yumuşasın sonra alırsın cımbızla

Nesnesiz cümle kurma rıza, gider yalattırır sonra randuman alamaz sen olursun sorumlusu.

Hahahhah güldürdün reyiz

• Beyazlık için napablrm onu söyleyin
  • Ağda yap
  • Ben alıyorum sorun yok kalınlaşma olmuyor sarı tüy şeklinde hep
  • Trolle benzeyen bi çocuk var o bile dalga geçmişti. biz ona aramızda zombi deriz

• 8 senedir kaşımı alıyorum, o kadar çoğalmışlar ki bir gün saçımı aldığımı fark ettim.
  • aldırma haa bizim arkadaş tek kaş kızlar hep yavşıyor sempatik oluyor
  • Kaşlarım çok gür ve dolayısıyla ben de sıkıntı yaşıyorum.Ancak lise 2den beri cımbızla alıyordum ortasını.İlk başta çok farkediliyordu aldığım ancak şimdi baya azaldı hiç farkedilmiyor.İnsanlar dalga geçer diye korkma kıllı durmaktan iyidir.Zaten kimse birşey demez utandırmamak için söyleyen de ilk gördüğünde laf atmak için der başka da birşey demez sonra.1 yıldır kaşlarımın etrafını toplatıyorum kıllarımı çok da iyi oluyor açıkçası farkediyor zaten ama güzel oluyo şekilleniyor kaşlar hoş oluyor Yakın zamanda iple üst tarafını hafif şekilde aldırmayı planlıyorum.Not üniversiteye gidiyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __LP__ -- 12 Ağustos 2011; 22:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Kaşlarım çok gür ve dolayısıyla ben de sıkıntı yaşıyorum.Ancak lise 2den beri cımbızla alıyordum ortasını.İlk başta çok farkediliyordu aldığım ancak şimdi baya azaldı hiç farkedilmiyor.İnsanlar dalga geçer diye korkma kıllı durmaktan iyidir.Zaten kimse birşey demez utandırmamak için söyleyen de ilk gördüğünde laf atmak için der başka da birşey demez sonra.1 yıldır kaşlarımın etrafını toplatıyorum kıllarımı çok da iyi oluyor açıkçası farkediyor zaten ama güzel oluyo şekilleniyor kaşlar hoş oluyor Yakın zamanda iple üst tarafını hafif şekilde aldırmayı planlıyorum.Not üniversiteye gidiyorm

Yukardaki videoyu izledinmi onun gibi olursun ha

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Kaşlarının ortasını çakmakla yak

Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
  • qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+qwertyuıopğüasdfghjklşi,<zxcvbnmöç.0123456789/*-+muhauhauhushudhquwhuashduhwd asdnjlqfhapiehıwhdüwqğerouwerıa<bhgjhehu133*845789*3758927589oahouyozxmöcvnşaljshgĞWRUTJGVAhfğuweuoghuoG :)))))))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.