Şimdi Ara

Kasma Problemi Aniden Kasma Kimse Cevap Vermedi Lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lenovo G510
    4GB DDR3 1600MHZ RAM
    500GB + SSHD
    Amd Radeon Hd 8570M + İntel Hd Graphics 4600
    İntel Core İ5 4200M 2.5 Turbo 3.1Ghz
    Lenovo Ana Kart
    Windows 8.1

Merhaba Eskiden Kasmıyordu Şimdi Oyun Bi Anda Kasıyor Fps 10a Düşüyor Şarj Cihazını Çıkarıyorum Düzeliyor Bazenleri Tam Tersi Genelıkle Çıkarınca Şarj Cihazı Takılı Olmayıncada Şarj Bitiyor pcde 72 Oyun Var 73cü Oyun Yükleniyor Bu Sorunun Sebebi Nedir Bazıları Diyecek Oyun Exe sine Göre Ekran Kartı Değiştiriyodur Fln Yüksek Performans Dengeli Fln Onlarla Alakası YoK Ekran Kartı Fln Günceliycem Sistem Geri Yüklemede Bozuldu Pc Çöker Fln 73Oyunu Nasıl Yüklüycem

• 72 oyun yüklüyken pcnin ilk günkü performansın da olacagını düşünmek saçmalık ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakat Önceden Yoktu Öncedende 50tane oyun vardy ?
    ?arj Cihazyyla Alakasy Olabylyrmy Karde?im Var ?arj Cihazyny Kalemle Cyzmys Yani Yere Atmy? Olabilir Bu ihtimale Oyunlarda Kasma Yapabylyrmy ?arj Cihazy
  • hsteam012 kullanıcısına yanıt
    Fakat Önceden Yoktu Öncedende 50tane oyun vardı ?
    Şarj Cihazyla Alakası Olabirilmi Kardeşim Var Şarj Cihazını Kalemle Cizmis Yani Yere Atmış Olabilir Bu ihtimale Oyunlarda Kasma Yapabilirmi Şarj Cihazi
  • Orjinal oyun kullanmıyorsan zaten o cr4cklar tehlikeli virus olabilir siatem geri yuklemeyi unut hiç bir işe yaramıyor bence kapat gitsin. Virüs olabilir kendi virüs programınla tarattır yada kasypersky virüs removal tool ile tarama yap. Sonra ccleaner ile temizlik yap daha sonra disk birleştir tavsiyem defraggler. Eger yazılımsal ise sorun bunlardan sonra çözülmesi lazım. Yoksa donanımsal olabilir. Ha bu arada yukarıda yazdıklarımı ayda 1 uygula bunlar herkesin yapması gereken şeyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Tamam Dediğini Yapıcam Şimdi Bi Konudaha Açmak İstemiyorum Peki Bunun Sebebi Ne Amd Sürücü Yüklenmıyor
    Oyunlarda Kasma Bundan Deyil Fakat Ama Bu Olsa İntelden Dha İyi Oldugu İçin Daha Çok Fps Artışı Gösterir Çözümünü Biliyormusun
     Kasma Problemi Aniden Kasma Kimse Cevap Vermedi Lütfenn

Bide Kardeşim Ben Bu Oyunların Eksilmesini İstemiyorum Bu Kaspery Dediğin Vürüs Programı Karantinadan Geri Yüklüyormu Ona Göre Silip Farklı Vürssüz Crack Atıcamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsteam012 -- 21 Ekim 2014; 0:03:06 >

• Guc seceneklerinden yuksek performansa al. Lenovolar bazen islemci hizini 0,75e sabitliyor sarj aletini cikarip takinca duzeliyor. Z510da oyle oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarıaslan kullanıcısına yanıt
    Yok Kardeşim Onlarla Hiçbir Alkası Yok 100Kere DEnedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.