Şimdi Ara

Kasma sorunundan dolayı iPhone 4 7.1.2'den 5.1.1'e düşebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İPHONE 4 8GB MODELİM 7.1.2 İOS YÜKLÜ. BEN BU SÜRÜMDE KASMALAR YAŞIYORUM. 5.1.1 SÜRÜMÜNE GERİ DÖNEBİLİRMİYİM ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbap2 -- 13 Ağustos 2016; 19:51:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erbap2

İPHONE 4 8GB MODELİM 7.1.2 İOS YÜKLÜ. BEN BU SÜRÜMDE KASMALAR YAŞIYORUM. 5.1.1 SÜRÜMÜNE GERİ DÖNEBİLİRMİYİM ??

Bence başlığını konuyla alakalı yaparsan, daha çok yardımı olur. "Kasma sorunundan dolayı Iphone 4 7.1.2'den 5.1.1'e düşebilir miyim?" diye yazsan, bilen kişiler başlığa bakarlar. Forumlarda, çoğu kişi, bu tip açılmış konuları direk es geçerler, bilgin olsun.
  • 5.1.1 zamanında jb yaptıysan ve shsh kayıtların var ise dönebilirsin

ben döndüğümde çok stabil çalışma ile karşılaşmadım ama yine de belirtmek isterim. ses açma kapama esnasında ekranda çıkan uyarı bir süre sonra ekranda görünmemeye başlıyordu, restarttan sonra düzeliyordu ama bir süre sonra hep bu sorun ortaya çıkıyordu. + bildirimlerde problem vardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

5.1.1 zamanında jb yaptıysan ve shsh kayıtların var ise dönebilirsin

ben döndüğümde çok stabil çalışma ile karşılaşmadım ama yine de belirtmek isterim. ses açma kapama esnasında ekranda çıkan uyarı bir süre sonra ekranda görünmemeye başlıyordu, restarttan sonra düzeliyordu ama bir süre sonra hep bu sorun ortaya çıkıyordu. + bildirimlerde problem vardı diye hatırlıyorum.

Merhaba 7.1.2 surumunde kasma sizdede varmiydi? Bende menu gecislerinde bile kasiyordu? Oyunlarda oylse subway surf cok kotu kasiyor sizdedd oylemiydi?
  • evet malesef kasma var...
  • https://forum.donanimhaber.com/m_88937735//tm.htm#88937735

kardeşim buradaki söylenenleri yaparsan dönüş yapmış olursun.
  • Arkadasinız verdiği linkten iOS 6a donsek uygulamalari nasil kuracagiz acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    4 yada 4.5" telefon varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Tabiki düşürürsün,shs kaydın varsa fazla ugrastırmazda,shs kaydın yoksa kapatıp acmak için pc gerekir;Ama hiç bir güncel önemli uygulamalar ve cogu oyunları oynıyamazsın,sebebi ios 7 istemeleri en azından ,bence artık surum düşüremek boş ve anlamsız,bu arada ben 6.1.3 kullanıyorum banka,watsap v.b uygulamaları acmıyor 6.1.3 te bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan499

Tabiki düşürürsün,shs kaydın varsa fazla ugrastırmazda,shs kaydın yoksa kapatıp acmak için pc gerekir;Ama hiç bir güncel önemli uygulamalar ve cogu oyunları oynıyamazsın,sebebi ios 7 istemeleri en azından ,bence artık surum düşüremek boş ve anlamsız,bu arada ben 6.1.3 kullanıyorum banka,watsap v.b uygulamaları acmıyor 6.1.3 te bile

Yanlış kişi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.